Filma «Brīnumsieviete» tās radītājiem izmaksājusi iespaidīgu summiņu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas kinoteātros skatāmā vērienīgā fantastikas filma «Brīnumsieviete» («Wonder Woman»), kas veidota pēc komiksa motīviem par sievietēm - supervaronēm, tās veidotājiem izmaksājusi iespaidīgu summu - 120 miljonus ASV dolāru.

Holivudas aizkulišu informācija liecina, ka fantastikas filmas «Brīnumsieviete» uzņemšana izmaksājusi krietni vairāk nekā pēdējos gados ir atvēlēts vīriešu supervaroņu filmu radīšanai.

Filma «Brīnumsieviete» vēsta par amazoņu princesi Diānu, kura ir audzināta un trenēta, lai kļūtu par neuzveicamu kareivi. Augusi noslēgtā salā, viņa līdz šim nav satikusi nevienu cilvēku. Viss mainās brīdī, kad jūras malā tiek izskalots amerikāņu pilots, kurš izstāsta Diānai par karu un šausmām, kas valda citur pasaulē. Amazoņu princese nolemj doties līdzi vīrietim, lai izbeigtu nežēlību un karus. Negaidītais dzīves pagrieziens Diānai ļauj apjaust savu patieso spēku un likteni.

Filmas «Brīnumsieviete» režiju ir uzņēmusies amerikāņu režisore Petija Dženkinsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu