«Zelta Mikrofona» ceremonijas tiešraidi varēs vērot gan televīzijā, gan internetā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

28. februārī uz Dailes teātra skatuves tiks pasniegtas Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» statuetes veiksmīgākajiem mūzikas ierakstiem, dziesmām vai klipiem 19 kategorijās. Vērienīgo ceremoniju apmeklēs visi nominanti, žūrijas pārstāvji un atbalstītāji, bet ikviens Latvijā radītās mūzikas cienītājs varēs sekot līdzi ceremonijai televīzijas kanālā LNT un tiešraidē Kanālā 2, portālos «TVPlay» un «Skaties.lv».

«Zelta Mikrofons» producente un «LaMPA» valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve stāsta: «Šogad esam nolēmuši ceremoniju rīkot mājīgajā Dailes teātrī – vietā, kas mūziķiem saistās ar pozitīvām atmiņām un lieliskām ballītēm. «Zelta Mikrofona ceremonija ir mūziķu saimes gada lielākais un gaidītākais pasākums, tādēļ jo īpaši vēlamies, lai valda svētku un pacilātības sajūta apmeklētāju un skatītāju vidū. Ar radošo komandu strādājam pie tā, lai scenogrāfija, gaismas, audio un videoefekti un visas pārējās šova sastāvdaļas būtu pārsteidzoši efektīgas un papildinātu daudzu spilgto personību un jauno talantu parādīšanos uz «Zelta Mikrofons» skatuves.»

Mūzikas ierakstu gada balva «Zelta Mikrofons» tiks pasniegta jau 21. reizi, uz balvu šogad pretendē 114 albumi, 32 debitanti, 66 videoklipi, 46 dziesmas un 8 koncertieraksti video, kopskaitā 266 pieteikumi.

Šī gada nominantu līderi ir grupa «Dagamba», jo grupa nominēta četrās kategorijās – labākā dziesma, koncertieraksts, Instrumentālās vai starpžanru mūzikas albums, «Alfa» gada dziesma. Nominantu līderiem ar 3 kategorijām pievienojas Intars Busulis, kā arī jaunais mākslinieks Justs, kurš arī pērn pārstāvēja Latviju «Eirovīzijā».

Mūzikas ierakstu gada balva «Zelta Mikrofons» 28. februārī skatāma no plkst. 21:10 kanālā LNT, no plkst. 19:00 tiešraidē Kanālā 2, «TVPlay» un «Skaties.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu