Foto: Kā 1206 sēriju laikā mainījies seriāls «UgunsGrēks»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Pašmāju seriālam «UgunsGrēks» skatītāji seko līdzi no 2009. gada 15. marta, kad to sāka pārraidīt kanālā TV3. Gada sākumā seriāla fanus pāršalca ziņa, ka jaunā, 17. sezona, būs pēdējā «UgunsGrēka» vēsturē. 19. maijā seriāls piedzīvos savu lielo finālu.

Seriāla notikumu darbība aizsākās kādā mazā piejūras pilsētiņā, kurā atrodas Pētersonu dzimtai piederoša viesnīca. Šķiet, mierīgākas vietas par šo nemēdz būt. Taču tā bija tikai ārpuse, jo, ieskatoties dziļāk, atklājas intrigas un kaislības, kādas pat sapņos nerādās.

Satikšanās un šķiršanās, mīlestība un nodevība, sapņi un zaudētas ilūzijas – to visu skatītāji baudījuši 17 sezonu garumā.

TV3 ēterā līdz šim kopumā ir paredzētas 1206 sērijas.

Pie seriāla tapšanas aizkadrā strādā komanda 45 cilvēku sastāvā, tās sastāvā ir režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece, scenārija autori Gunta Kalniņa un Vilnis Bīriņš, operatori, rekvizitori, grima mākslinieces, mūzikas autori un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu