Bērnu Rīts: Filmu svētki visai ģimenei

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bērnu Rītā, 2009. gada 17. un 18. oktobrī plkst. 10.00, k/t «Parex Plaza» notiks animācijas filmas «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus» pirmizrāde

Divas dienas 17. un 18. augustā k/t «Parex Plaza» notiks pasākums ģimenēm - Bērnu rīts. Bērnu rīta apmeklētāji varēs pirmie noskatīties animācijas filmas «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus» pirmizrādi latviešu un krievu valodā. Tikai k/t Parex Plaza filmas būs skatāma arī 3D formātā! Filmu jau novērtējuši Amerikas kino skatītāji – divas nedēļas tā pabija ienesīgāko filmu topa pirmajā vietā!

Centīgajam izgudrotājam Flintam Lokvudam ir ķēriens. Tomēr, neskatoties uz viņa neapstrīdamo talantu, izgudrojuma procesā allaž atgadās kāda ķibele, izjaucot Flinta nodomu. Vienīgais, ko viņš vēlas ir – izgudrot ko tādu, kas darītu cilvēkus laimīgus.

Kad Flinta jaunākais izgudrojums, kam ūdens jāpārvērš ēdienā, negaidīti eksplodē un aizlido debesīs, viņš ir pārliecināts, ka izgudrošanai jāmet miers. Taču te – pār pilsētiņu nolīst čīzburgeru lietus, apliecinot, ka Flinta izgudrojums darbojas!

Tomēr cilvēki kļūst pārlieku alkatīgi, tādēļ drīz vien brīnummašīna saiet «uz īso», kā rezultātā pilsētu piemeklē makaronu tornado un milzu kotlešu lietus. Flintam jātrod iespēja savu izgudrojumu izslēgt, iekams zeme nav gājusi bojā.

Latviešu valodā lomas ierunājuši: Uldis Dumpis, Juris Strenga, Toms Ancāns, Dzintars Belogrudovs, Pēteris Šogolovs, Jānis Kirmuška, Valdis Liepiņš u.c.

Vēl Bērnu rīta programmā būs skatāma animācijas filma G-Force: Specvienība”», «Augšup», «Kerolaina 3D» un «Ledus laikmets 3». Pirms filmām kā parasti no 10.00. līdz 11.15. būs spēles un konkursi visiem dalībniekiem!

http://www.forumcinemas.lv/

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu