Drīzumā jauns seriāls «Mazie noslēpumi»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Drīzumā Latvijas Televīzijas 1. kanālā gaidāms jauns vēsturisks seriāls — «Mazie noslēpumi». Seriāls uzņemts Francijā 2007. gadā. Režisors: Mišels Asāns. Lomās: Nadīne Alarī, Kamila Žapī, Klēra Vernē, Filips Laudenbahs, Samuels Žuī, Annalīze Esma, Sofī Delarošfuko u. c.

Marselīna, Olimpija, Marī un Žanna strādā par kalponēm četrās buržuā ģimenēs, kas mīt vienā namā. Tikko beidzies karš. Sagaidot 1918. gada Ziemassvētkus, kalpoņu un viņu saimnieču likteņi cieši savijušies kopā.

Marselīna visu mūžu kalpojusi Dibreiju ģimenei. Viņa savā aizgādnībā ņēmusi Odili Dibreiju, jauno atraitni, kurai viņas kritušā vīra vecāki grib atņemt bērnus…

Glītajai Olimpijai ir 30 gadu un savs noslēpums: viņa nes zem sirds sava saimnieka Ogista Verdjē bērnu, bet viņš karā pazudis bez vēsts. Verdjē atraitne Solanža piedāvā Olimpijai «nopirkt» šo bērnu.

45 gadus vecā Marī karā zaudējusi vīru, karsti mīlēto Alfrēdu. Viņa smagi pārdzīvo savu atraitnību, kā arī raizējas par savu divu dēlu nākotni. Kad vecākais dēls Aleksandrs paziņo, ka precēs saimnieku meitu, Marī sāk streiku, kas pilnībā pārvērš cienījamās Sevrānu-Šabo ģimenes ierasto dzīvi.

Žanna ir visjaunākā no kalponēm. Mazā klibiķīte dievina savas saimnieces, bijušās mūzikholla aktrises Depreo kundzes dēlu Albēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu