Novembrī notiks Pirmais Rīgas skolu kinofestivāls

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mācies kādā no Rīgas skolām? Tad tieši tu vari piedalīties Pirmajā Rīgas skolu kinofestivālā! Līdz 2. novembrim iesniedz savu īsfilmu (garumā līdz 15 minūtēm) kādā no trim kategorijām: mīlestība, sabiedrība vai brīvība (brīvā tēma). Labākās filmas tiks rādītas un pašas labākās arī apbalvotas kinofestivāla skatē 13. novembrī Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā.

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija rīko Pirmo Rīgas skolu kinofestivālu, lai atklātu talantīgus jauniešus un motivētu viņus izpausties kino mākslā un veidot filmas.

Savu oriģinālo darbu var iesniegt jebkurš Rīgas skolas skolēns. Var iesniegt mākslas, dokumentālās un animācijas īsfilmas garumā līdz 15 minūtēm, norādot kategoriju, kurā īsfilma startēs kinofestivālā:

  • Mīlestība. Stāsti par attiecībām uz mūsu pilsētas fona.
  • Sabiedrība. Filmas par sociālām aktualitātēm. Katram skolēnam ir savs skatījums uz sabiedrības procesiem, un mums interesē, kā jūs redzat sabiedrību un aktuālos notikumus.
  • Brīvība (brīvā tēma). Filmas, kuras neietilpst nevienā no abām pārējām kategorijām — varat ļaut savai fantāzijai vistrakāko lidojumu.

www.galjafilms.lv/kinofestivals

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu