Kura čaklākā kūtī, to «princis» sūta mājās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.princese.lnt.lv

Šova «Latvijas princese» trešajā sērijā meitenes lauku sētā veica dažādus darbus: gatavoja pusdienas, strādāja kūtī un šķetināja vilnu. Lai gan darba netrūka, princeses neiztika arī bez asākām vārdu pārmaiņām. Četras dalībnieces pēc saspringtajiem notikumiem lauku sētā baudīja braucienu ar jahtu, bet sērijas beigās šovu nācās atstāt karatē meistarei Sintijai Lankovskai, liecina informācija LNT mājaslapā.

Lauku sētā neiztika bez kašķiem — plūcās gan vistas, gan topošās princeses. Princeses nolēma noskaidrot savas attiecības pašā sētas vidū pirms pusdienām. Meiteņu strīdu loģika nav diez ko skaidra, jo, kaut arī ekrānos bija redzams, ka, šķetinot vilnu, Aiga bija gandrīz vienīgā runātāja (Sanitas Kubliņas aprunātāja), vēlāk kopējā strīda laikā visas bruka virsū Karīnai Šmitei.

Par visčaklāko virtuvē Valdis nosauca Niku Lindi, kas patiesi aktīvi darbojās, cepot kotletes un dzīvās liesmās sadedzinot pannu.

Sintija Lankovska, kas droši ķērās klāt kūts tīrīšanai (gan ar dakšu, gan burtiski ar rokām), bez cimperlēšanās, ka šikās kurpes nu būs ar mēsliem, tika aizsūtīta mājās. Laikam pārlieks čaklums un centība nav princeses cienīga (šis ir abstrakts jēdziens, ar kuru tiek mērītas princešu īpašības un darbības).

Nākamajā sērijā skatieties: katra meitene reiz sapņo uzvilkt skaistu, baltu kāzu kleitu un mīļotajam pie rokas doties pie altāra. Cik skaisti ir princešu sapņi par kāzām? Vai viņu rīcība cīņā par princeses kroni ir tikpat cēla un balta kā pati kāzu kleita? Meiteņu tikšanās ar mammām un radiniekiem izsauc jaunu emociju vilni. Princeses atklāj savus nākotnes sapņus un attiecību līkločus — gan attiecībās ar vīriešiem, gan konkurentēm šovā. Meiteņu starpā veidojas jauni draudzīgie grupējumi. Vai tā ir kārtējā viltus draudzība?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu