«Dziedošajās ģimenēs» svētdien atpakaļ atgriešanās koncerts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo svētdien, 25. oktobrī, plkst. 20.20 projektā «Dziedošās ģimenes» LNT kanāla tiešraidē būs iespēja dzirdēt 12 dziedošo ģimeņu uzstāšanos. Ar skaistām dziesmām uzstāsies gan tās sešas dalībnieces, kuras turpina dalību projektā, gan tās, kuras projektu pašlaik ir atstājušas. Un tikai jūs, mīļie skatītāji, noteiksiet, kura no sešām ģimenēm, kas patlaban atstājusi projektu, saņems iespēju atgriezties šā rudens sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos!

Ģimenes, kuras spēkosies skanīgumā par iespēju atgriezties projektā, ir: Tīsu ģimene no Talsiem, Krastiņu ģimene no Valmieras, Eglīšu ģimene no Alūksnes, Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles, Sudmaļu ģimene no Liepājas un Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma.

Tīsu ģimene izpildīs dziesmu «Kā lai tev izstāstu?», Krastiņu ģimene dziedās dziesmu «Vējš aiziet raudādams», Eglīšu ģimene uzstāsies ar dziesmu «Dzīvīte», Beitiku ģimene izpildīs dziesmu «Pieklauvē», Sudmaļu ģimene dziedās «Tik Tev», bet Dukuru ģimene uzstāsies ar dziesmu «Feeling Good».

Ģimenes, kuras turpina dalību projektā, arī šonedēļ mūs visus priecēs ar aizraujošām un skanīgām dziesmām, taču par tā šo svētdien nevarēs balsot, jo tās visas redzēsim arī nākamnedēļ. Legzdiņu māsas šo svētdien dziedās dziesmu «Likteņa sūtnis», Riču ģimene pārsteigs ar dziesmu «Par pēdējo lapu», Igauņu ģimene izpildīs dziesmu «Kad es dzimu», Vītolu ģimene uzstāsies ar dziesmu «Nothing Else Mathers», Grīnhofu ģimene dziedās «Pirmās sniegpārsliņas», savukārt Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu «Zemei un dziesmai».

Vēl tikai līdz svētdienai, 25. oktobrim, varat pagūt nobalsot par 1. novembra raidījuma dziesmām, jo tad tiks izpildītas tikai skatītāju izvēlētas dziesmas. Ieejiet projekta «Dziedošās ģimenes» sadaļā LNT mājaslapā, kreisajā pusē pie sadaļas «Nedēļas jautājums» rotējošā secībā katrai ģimenei tiek piedāvātas trīs dziesmas. Lai nobalsotu, jāizvēlas, jūsuprāt, labākā vai interesantākā dziesma, kuru vēlētos dzirdēt attiecīgās ģimenes izpildījumā. Rezultāti tiks apkopoti, un katrai ģimenei tiks noskaidrota viena dziesma, par kuru būs visvairāk balsu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu