«Cinamon» šausmu filmu parāde

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Maskās tērptajiem īpaši zemas biļešu cenas.

Sestdien, 31.oktobrī, kinoteātris «Cinamon» apmeklētājiem piedāvā «Šausmu vakaru». Helovīnu nakts ieskaņās asas emocijas varēs gūt skatoties šausmu filmas – «Zāģis IV», «Pandorum» un «Bārene».

Sestdienas vakarā sākot no plkst.20.00 kinoteātrī «Cinamon» seanss maksās 2,95Ls. Lai gan vakara īpašā esence ir šausmu filmas, arī cita žanra filmas būs pieejamas par šo pašu cenu. Īpaši novērtēs maskās tērptus apmeklētājus, piedāvājot noskatīties jebkuru filmu tikai par 2Ls.

Vakara gaitā apmeklētājus izklaidēs arī citas nervus kutinošas aktivitātes – DJ rūpēsies par atbilstošu muzikālo fonu, un profesionāli grima meistari piedāvās trillera cienīgas pārvērtības – iespēju kļūt par Helovīnu nakts briesmoni. Tas ir labs veids kā sākt Visu svēto dienas priekšvakaru ar vizuālām pārvērtībām un emocionālu noskaņošanos tālākajām nakts gaitām.

Savukārt Merlina Mensona fanus gaida vēl kāds pārsteigums – 10 biļešu izloze uz dziedātāja koncertu «Arēnā Rīga» 15.novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu