Jau otro reizi «Dziedošo ģimeņu» svētkus atstāj Dukuri

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar vakarā, 8. novembrī, plkst. 20.20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos norisinājās īpašs koncerts, jo dziedošās ģimenes izpildīja tikai un vienīgi Maestro Raimonda Paula dziesmas.

Uz skatuves kopā ar ģimenēm bija arī pats Maestro, bet viņa vietu žūrijā ieņēma šarmantā aktrise Rēzija Kalniņa. Tā kā žūrijas vērtējums visām ģimenēm bija vienāds, izšķirošais bija skatītāju balsojums. Un tikai ar 87 balsu starpību skatītāji lēma, ka dziedāšanas svētki jāatstāj skanīgajai Dukuru ģimenei no Cēsu rajona Raiskuma, kura izpildīja dziesmu «Un vēl joprojām».

«Es vēlos publiski pateikt paldies mūsu mammai, kura šoreiz bija uz skatuves un daudz piedalījās. Bija ļoti laba sajūta, ka viņa bija uz skatuves. Man ļoti patika pēdējās dziesmas, kuru mēs izpildījām, vārdi — paldies par prieku, laimi, paldies par sāpēm, bēdām,» pēc izbalsošanas sacīja Edijs Dukurs.

Līdz ar katru svētdienu arvien grūtāk ir šķirties no kādas ģimenes gan projekta veidotājiem, gan žūrijai, gan pašiem dalībniekiem, taču, lai noskaidrotu dziedošo ģimeni, kura iemantos vislielāko žūrijas atzinību un skatītāju mīlestību, katru nedēļu līdz pat decembra sākumam ģimenei, kura saņem viszemāko skatītāju un žūrijas vērtējumu, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki jāatstāj.

Šo svētdien skanīgo sacensību par «Latvijas dziedošākās ģimenes» titulu turpinās nu jau tikai piecas ģimenes: Vītolu ģimene, Eriņu ģimene, Riču ģimene, Legzdiņu māsas un Igauņu ģimene.

Rēzija Kalniņa vakar «Dziedošo ģimeņu» tiešraidē sacīja: «Kāds mūks ir teicis: laulība — tie ir svētie mocekļi. Un es varu teikt, ka uz šīs skatuves ir nevis svētie mocekļi, bet izredzētie. Es novēlu LNT rīkot šādus šovus un apliecināt to, ka Latvijā ģimenes ir stipras, priecīgas un laimīgas. Caur šādu šovu mums dod ticību tam, ka latviešiem viss var būt kārtībā.»

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 15. novembrī, plkst. 20.20 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos «Dziedošās ģimenes»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu