Šovasar noslēgsies seriāls «Deksters»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «Dexter» («Deksters») astotā sezona būs noslēdzošā, trešdien paziņoja telekanāls «Showtime».

Aktieris Maikls Hols seriālā atveido policijas izmeklētāju, kurš ir arī sērijveida slepkava.

»«Deksters» debitēja 2006.gadā un no jauna definēja žanru, paceļot antivaroni jaunos augstumos. Tā kulturālais iespaids būs jūtams vēl gadiem,» sacīja «Showtime» priekšsēdētājs Metjū Blanks.

Hols par tēlojumu «Deksterā» saņēmis prestižās «Zelta globusa» un ASV Kinoaktieru ģildes balvas. Portālā «Facebook» seriālam ir 13 miljoni fanu, un pagājušās sezonas noslēguma sēriju noskatījās aptuveni septiņi miljoni amerikāņu.

Hols, kurš ir arī šova producents, žurnālam «Entertainment Weekly» atklāja, ka stāsts esot tuvojies noslēgumam pēc tam, kad sestās sezonas beigās par varoņa kā sērijslepkavas slepeno dzīvi uzzināja māsa Debra, kura strādā policijā.

«Es aizstāvēju ideju, ka mums jāizrunājas ar scenāristiem un jānolemj, kā vislabāk noslēgt seriālu,» skaidroja Hols. «Kad Debra uzzināja, šķita, ka drīz Dekstera pasaulei jāsabrūk.»

«Dekstera» pēdējo sezonu kanālā «Showtime» izrādīs no 30.jūnija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu