«Dziedošo ģimeņu» pusfinālā tiksies Eriņi, Riči un Vītoli

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar vakarā, 22. novembrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanālā valdīja īpaši spraigas emocijas, jo četras dziedošās ģimenes sacentās par iekļūšanu šova pusfinālā!

«Dziedošās ģimenes» skatītājus priecēja ar divām dziesmām — ģimenes izpildīja vasaras saulainos hitus un kādu mīļu dziesmu no jau esošā repertuāra. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma, zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas, kura izpildīja dziesmu «Tu jau zini», «Rūžeņa» un «Vismīļā māte».

«Paldies par visu jauko. Mēs esam laimīgi, ka varējām dziedāt, spēlēt un būt visi kopā. Paldies visiem, kas mums palīdzējuši, un visiem, visiem balsotājiem liels paldies,» pēc izbalsošanas sacīja Igauņu ģimene.

Projekta žūrijā vakar bija komponists un pianists Uldis Marhilēvičs, LNT sirsnīgā labestības projekta «Labestības diena» un «Eņģeļi pār Latviju» vadītāja Katrīne Pasternaka un režisors Jānis Streičs.

Šo svētdien, 29. novembrī, pusfinālā skanīgo sacensību par «Latvijas dziedošākās ģimenes» titulu turpinās vairs tikai trīs ģimenes — Vītolu, Eriņu un Riču ģimene.

Kuras divas ģimenes iekļūs šā rudens skatītākā šova finālā, uzzini šo svētdien, 29. novembrī, plkst. 20.20 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos «Dziedošās ģimenes»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu