«Latvijas princesi» atstāj emocionālā Zanda

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.princese.lnt.lv

LNT šovu «Latvijas princese» šoreiz pameta Zanda Jundze, kas atzina: lai arī iekšēji viņa nav zaudējusi cīņas sparu, tomēr tas vairs nav tik izteikts, lai būtu redzams citiem.

Šova dalībnieces šajā raidījumā apciemoja bērnu aprūpes namu «Marsa gatve», kur rotaļājās ar bērniem. Bērni pēc tam izteica viedokli par savu favorīti, un visiem pārsvarā bija iepatikusies Sanita.

Tad Zanda aizveda Sanitu un Alisi pie jauniešiem Samariešu ģimeņu mājā. Meitenes aprunājās, kā arī uzdejoja ar tur mītošajiem puišiem. Tikmēr Ilze ar jau izbalsotajām «princesēm» devās sakopt Lucavsalu. Savākt dažus meiteņu darba rezultātā pielasītos atkritumu maisus ieradās Cūkmens un lika meitenēm nodot savu zvērestu.

Pateicībā par meiteņu pūlēm Valdis Škutāns uzaicināja visas — gan esošās, gan bijušās dalībnieces — uz ballīti klubā «Traffic». Bijušās dalībnieces izteica savu viedokli par meiteni, kura visvairāk būtu pelnījusi kroni. Viedokļi bija ļoti dažādi, un vienlīdz bieži izskanēja visu četru palikušo meiteņu vārdi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu