Slavenā «X-faktora» pēdējā sezona beidzot arī Latvijas TV ekrānos

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedāšanas šovi dažādos formātos bijuši, ir un būs iecienīti visur pasaulē, jo tiem ir līdz galam neizskaidrojams pievilcības spēks. Kanāls «FOX Life» no piektdienas, 17. maija, saviem skatītājiem Latvijā ir sarūpējis lielisku iespēju vērot mega populāro muzikālās sacensības šovu - šoreiz amerikāņu gaumē.

Tas būs milzu popularitāti iekarojušais «X-Faktors» («X-Factor»), kurā par labāko atzītais jaunais dziedošais talants saņems galvu reibinošu balvu – līgumu ar ierakstu kompāniju piecu miljonu ASV dolāru vērtībā!

Skatītāji redzēs, kā savas dziedāšanas prasmes kompetentas žūrijas un plašas auditorijas priekšā cenšas parādīt dažādu žanru vokālisti. Par uzvarētāju kļūs tas, kas iemantos vislielākās skatītāju un žūrijas simpātijas.

Kopumā atlasē piedalīsies 120 pretendentu, bet finālā nokļūs 16 labākie šova dalībnieki. Viņi cīnīsies par uzvarētāja titulu un iespēju noslēgt ekskluzīvu kontraktu ar ierakstu kompāniju «Syco/Sony Music».

Žūrijā darbosies visnotaļ raiba kompānija - skandalozais šova producents Saimons Kauels, drūmais tiesnesis, kuram patīk visus izgāzt, un ne mazāk skandalozā popmūzikas princese Britnija Spīrsa.

Vēl vairāk nekā balvas apmērs uzvarētājam fascinē Britnijas honorārs par darbu žūrijā. Viņa tiks pie veseliem 15 miljoniem ASV dolāru, kas ir nepieredzēti liela summa. Iepriekšējā rekordiste ir aktrise Dženifera Lopesa, kas par žūrēšanu ASV realitātes šovā «Amerikāņu elks» savu maciņu papildināja ar 12 miljoniem ASV dolāru.

«X-faktora» dalībnieku sniegumu vērtēs arī amerikāņu dziedātāja Demija Lovato un skaņu ierakstu producents un dziesmu autors LA Rīds.

Atraktīvi un atpazīstami būs arī šova vadītāji - Amerikas televīzijas šovu zvaigzne Hloja Kardašjana un seksapīlais kulta seriāla Glābējzvans» spīdeklis Mario Lopess.

2012.gadā «X-faktors» tika atzīts par otro ienesīgāko realitātes šovu, vērtējot pēc reklāmas ieņēmumiem pusstundā.

FOX pārstāvis Maiks Darnels izteicies, ka «X-faktoram» ASV ir monumentāli panākumi. Pēc viņa paustā, šis dziedāšanas šovs parastiem cilvēkiem sniedz nenovērtējamu pieredzi un iespēju kāpt uz lielās skatuves, bet daļai no viņiem - paver ceļu uz slavas zenītu.

«X-faktoru» radīja un producēja Kovelam un «Sony Music Entertainment» piederošā kompānija «Syco Television» sadarbībā ar «Freemantle Media North America».

Lai FOX Life kanālā vērotu aizraujošos amerikāņu dziedāšanas cīniņus, iekārtojieties pie TV ekrāniem piektdienās, pulksten 20:00, sākot no 17. maija!

«FOX International Channels» (FIC) ir starptautiska mediju kompānija, kurai visā pasaulē pieder 324 dažādi izklaides TV kanāli un to saturs pieejams 44 valodās. Latvijā FIC piedāvā kanālus FOX, FOX Life un «National Geographic», kas skatītājiem pieejami ar latviešu un krievu valodas subtitriem. Visi FIC Latvija kanāli atrodami TV operatoru «Lattelecom», «Baltcom», «IZZI», «Latnet TV», «Līvas», «SkaTVis» un «Mīts LV» piedāvātajās kanālu pakās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu