Zeltiņa un Rutulis apmeklē «Krēslas» otrās daļas pirmizrādi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ilgi gaidītās kulta filmas «Krēsla» otrā daļa — «Jauns mēness» — izraisījusi sajūsmu sāgas fanu lokā. Vakar, 26. novembrī, dienu pirms oficiālās pirmizrādes, «Zelta zivtiņa» (ZZ) pulcēja vairākus simtus «Krēslas» fanu, kas pirmie guva iespēju iepazīties ar jauno grāvēju un nosvinēt tā parādīšanos Latvijā. Kinoteātri «Parex Plaza» un «Cinamon» pārpildīja interesenti, kas atzina, ka jaunā filma piepildījusi visas uz to liktās cerības.

Lielākā daļa «Krēslas» fanu un ZZ draugu atzina, ka «Jauns mēness» noteikti ir viens no gaidītākajiem šā gada notikumiem. ««Krēslas» sāgas grāmatas esmu izlasījusi vismaz trīs reizes, savukārt pirmās daļas ekranizējumu kopā ar draugiem noskatījos kādas reizes desmit. Milzīgs prieks, ka tieši es esmu to laimīgo vidū, kuriem bija iespēja pašiem pirmajiem Latvijā sekot līdzi filmas «Jauns mēness» notikumiem,» stāsta Laura Ziedone no Latvijas «Krēslas» fanu kluba.

««Jauns mēness» ir šā gada labākā filma — pilna noslēpumainas mistikas, kas papildināta ar aizraujošu mīlas stāstu! Manuprāt, pat interesantāka un foršāka par pirmo daļu! Esmu izlasījusi visas šīs sāgas grāmatas un ar nepacietību gaidu, kad uz lielajiem ekrāniem tiks izrādīts nākamās daļas ekranizējums,» stāsta ZZ Olga.

Lai mūzika, attēli un labākie kadri no filmas vienmēr būtu līdzi arī mobilajā telefonā, ZZ ikvienam «Krēslas» fanam nodrošina iespēju «Tele 2» mobilajā portālā «wap.tele2.lv» lejupielādēt gan fona attēlus, gan filmas mūziku, kā arī īpašu «Krēslas» spēli.

ZZ kā filmas «Jauns mēness» atbalstītājs dienu pirms oficiālās pirmizrādes Latvijā rīkoja īpašus filmas seansus priekšapmaksas kartes lietotājiem un draugiem. Kinoteātrī «Cinamon» un «Parex Plaza» pulcējās vairāki simti «Krēslas» fanu, kuriem ZZ nodrošināja iespēju ne tik vien pirmajiem redzēt filmas «Jauns mēness» ekranizējumu, bet arī piedalīties speciālā pirms pirmizrādes ballītē.

Īpašajā pasākumā bija iespējams baudīt mūziku no «Krēslas» sāgas kinofilmām, ar kuru visus priecēja un dīdžeja lomā iejutās ZZ Jana, piedalīties konkursos, saņemt pārsteiguma balvas no ZZ un pat fotografēties kopā ar pašu «Edvardu Kalenu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu