Latviešu jaunā seriāla zvaigznes par sevi un savām varonēm

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. jūnijā modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» pulcējās TV3 pašmāju seriāla «Viņas melo labāk!» zvaigznes. Pasākumā laikā klātesošie tika iepazīstināti ar seriāla varoņiem un varēja noskatīties pirmo epizodi. 

Jaunais seriāls ir par četrām sievietēm, kuras alkst pēc patiesas mīlestības, taču realitātē nenotiek kā pasakā – noslēpumi, intrigas, drāma, meli un nodevība stāsies viņu ceļā ik uz soļa.

Šarmantā seriāla četrotne – Jolanta, Margarita, Kristīne un Marta:

  • Alise Polačenko seriālā atveido sievieti, kas no provinces ierodas Rīgā. Viņa ir jauna, naiva un skaista, bet dzīvē ļoti nepieredzējusi.
  • Margarita, ko seriālā atveido Karīna Tatarinova, visdrošāk jūtas pašas veidotajā biznesa vidē - savā pasākumu aģentūrā. Viņa ir lieliska organizatore un harizmātiska vadītāja, kurai patīk trakas idejas.
  • Aktrise Inita Dzelme seriālā atveido Kristīni - kaislīgu, bet ne impulsīvu sievieti. Kristīne vienmēr kontrolē savas jūtas un draudzības sākumā mēdz būt piesardzīga. Lai viņa justos laimīga, vienmēr nepieciešama kāda nodarbošanās. Un viena no tām ir staigāšana pa veikaliem.
  • Savukārt Evija Skulte seriālā attēlo Kristīnes darba kolēģi Martu, kura ir enerģijas pārpilna un radoša sieviete. Viņai kā sievišķīgai būtnei patīk skaistas lietas, nauda un bauda.

Iepirkšanās – aktrišu un seriāla varoņu dzīvē

Aktrise Inita Dzelme, raksturojot savu attieksmi pret iepirkšanos, saka: «Mums bija paredzēts, ka veselu dienu filmēšana noritēs Rīga Plaza. Iepriekšējā vakarā pirms filmēšanās piegāju pie skapja un sapratu, ka man nav ko vilkt un ir nepieciešama iepirkšanās tūre. Tomēr jāatzīst, ka došanās uz veikaliem nav mana iemīļotākā nodarbe. Parasti iepērkos daudz, lai pietiktu ilgam laikam. Tā kā filmēšana bija paredzēta tirdzniecības centrā, tad man radās ideja, ka varu apskatīt veikalu piedāvājumu un iespējams noskatīt arī sev kaut ko. Lai arī toreiz neko nenopirku, bet dažām sievišķīgām lietām uzmetu aci.»

Savukārt, raksturojot seriālā atveidotās varones stilu un salīdzinot to ar savu apģērbu izvēli, Inita norāda: «Manai varonei ļoti patīk iepirkties. Jāsaka, ka seriālā visas varones ļoti pucējās un viņu starpā pastāv tāda kā iekšējā sacensība par vislabāko un seksīgāko tērpu. Mana varone Kristīne neizvēlas tik seksīgus tērpus, piemēram, kā Marta, kurai patīk valkāt īsus, apspīlētus minisvārkus. Tomēr arī Kristīne mēdz izcelt savu seksīgumu. Es, kā Inita, savukārt izvēlos ērtus un krāšņus tērpus. Man ir nedaudz mākslinieciskās un brīvāks stils nekā Kristīnei. Tomēr atsevišķus tērpus, ko stiliste ir izvēlējusies manai atveidotajai seriāla varonei, arī es esmu noskatījusi.»

Alise Polačenko, raksturojot savas atveidotās varones Jolantas stilu secina: «Mana atveidotā varone atbrauc no provinces un līdz ar to viņas apģērbs stipri atšķiras no pilsētas dāmām. Manas varones māsīca Kristīne ar laiku Jolantu iemāca ģērbties atbilstoši modes tendencēm. Viņa ar laiku sāk valkāt augstpapēžu kurpes, īsas kleitas un izvēlas spilgtas krāsas. Tāpat Jolantai ir īpaši mīļa rota, no kuras viņa nekad nešķiras – ķēdīte ar trim sirsniņām.»

Par savu apģērbu izvēli Alise saka: «Es labprātāk priekšroku dodu kedām vai vēl labāk basām kājām, man galvenais, lai ir ērti. Varētu teikt, ka es esmu Jolanta sākumposmā. Piemēram, es nekad neizvēlos baltas krāsas, jo varu izdomāt apsēsties ceļa malā. Nevēlos uztraukties, ka esmu nosmērējusies.»

Evija Skulte par savu atveidoto varoni teic: «Manai atveidotajai Martai patīk skaisti izskatīties. Viņai liekas, ka lietiskais kostīms vai augstpapēžu kurpes izceļ sievietes skaistumu. Ja uzvelc kaut ko neseksuālu, tad neviens vīrietis uz tevi neskatās, bet, ja ir īsi svārki, tad cita runa. Martai patīk, ka viņai pievērš uzmanību un viņu novērtē. Var teikt, ka tas viņu baro.»

Savukārt Evija Skulte par saviem iepirkšanās paradumiem saka: «Man patīk pirkt lietas kvantumiem. Tomēr ir bijuši posmi, pat vairāki mēneši, kad varu neko sev nenopirkt. Man patīk iepirkties par īpaši izdevīgām cenām. Ja izdodas, piemēram, nopirkt foršu lietu par tiešām labām atlaidēm, tad ir tāds gandarījums. Tas ir sava veida azarts. Veikalos, kur tas iespējams, arī kaulējos, vienai jaciņai man pat izdevās iegūt 50% atlaidi.»

Karīna Tatarinova par sevi un došanos uz veikaliem saka: «Man patīk ieraudzīt, ka lieta uz mani «skatās» un tad es to nopērku, neskatoties uz to, cik dārga tā ir. Jāsaka, ka uz mani «skatās» lielākoties dārgas un kvalitatīvas lietas. Man nepatīk kaut ko mērķtiecīgi meklēt, jo tad parasti neko nevar atrast. Tomēr lielākoties izmantoju šuvēju pakalpojumus. Esmu atradusi divas brīnišķīgas šuvējas, kas uzklausa manas vēlmes, un galarezultāts tiešām ir tāds, kā esmu iecerējusi. »

Karīna Tatarinova par savu varoni teic: «Margarita no bērnības ir pieradusi būt ar labām lietām kopā un viņai ir tāds savs iesīkstējis uzskats, kas ir labs, kas nav. Tur nav nozīme zīmolam, svarīga ir kvalitāte, ērtums. Viņa nevar atļauties iziet sabiedrībā second-hand drēbēs. Viņa nav no tām radošajām personām, kas no nekā var uzburt jebko un tas izskatīsies par miljonu. Margaritas drēbes arī maksā pietiekoši. Cenai nav nozīmes, svarīga ir kvalitāte. Kvalitāte savukārt maksā dārgi.»

Seriāls «Viņas melo labāk» būs skatāms kanālā TV3 plkst.. 20:20 no pirmdienas līdz ceturtdienai, sākot jau no 1.jūlija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu