Drīzumā klajā nāks Nila Skapāna animācijas filmu izlase DVD formātā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nils Skapāns un Jura Podnieka Studija šobrīd strādā pie īpašas dāvanas maziem un lieliem bērniem. Vēl pirms Ziemassvētkiem tirdzniecības vietās nonāks unikāla DVD izlase, kurā būs iekļautas desmit Nila Skapāna veidotās animācijas filmas, to skaitā starptautiski atzītās «Sasit spārnus», «Klausies, Trusi…Tētis brauc uz Londonu», kā arī tikko pabeigtā «Burvīga diena». Būs arī pārsteigums - DVD pievienota uzlīmju kolekcija ar Nila Skapāna filmu tēliem!

Nils Skapāns ir vienīgais animācijas filmu režisors Latvijā, kurš savus darbus veido plastilīna tehnikā. Režisora darbi ir izrādīti neskaitāmos festivālos, to skaitā Berlīnes Starptautiskajā filmu festivālā, Čikāgas Starptautiskajā bērnu filmu festivālā un Animācijas filmu festivālā «Anima Mundi» Riodežaneiro, Brazīlijā.

DVD izdošana ir ļoti īpaša arī tādēļ, ka tā iezīmē 10 gadu jubileju kopš Nils Skapāns ir pievienojies Jura Podnieka Studijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu