Drīzumā uz ekrāniem: pēdējā filma ar Hīta Ledžera piedalīšanos

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: forumcinemas.lv

Latvijas kinoteātros demonstrē izcilā režisora Terija Giljama jaunāko filma «Doktora Parnasa iedomu pasaule», kurā savā pēdējā lomā filmējies aktieris Hīts Ledžers. Filma pulcē spilgtu zvaigžņu ansambli: jau pieminēto Hītu Ledžeru, Džoniju Depu, Džūdu Lovu, Tomu Veitsu, Kristoferu Plameru un Kolinu Farelu.

Reiz Doktors Parnass noslēdza vienošanos ar pašu nelabo un kļuva nemirstīgs, kā arī ieguva īpašas spējas savu fantāziju pārvērst īstenībā. Mūsdienās tūkstoš gadus vecais Doktors Parnass vada maģisku ceļojoša teātra trupu. Teātris dod iespēju katram tā skatītājam no reālitātes caur burvju spoguli nokļūt Doktora Parnasa iedomu valstībā. Tomēr strauji tuvojas brīdis, kad jāpilda reiz noslēgtā vienošanās ar Velnu – jāatdod sava sešpadsmitgadīgā meita. Lai palīdzētu izglābt meiteni, Doktora Parnasa trupai pievienojas noslēpumains Tonijs un sākas fantastiski piedzīvojumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu