Šovakar «Muzikālās bankas» fināls

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šovakar plkst. 21:20 LTV1 tiešraidē no Olimpiskā centra «Ventspils» būs skatāma Latvijas Radio 2 rīkotās dziesmu aptaujas «SEB Muzikālā banka» apbalvošanas ceremonija.

Šogad «SEB Muzikālas bankas» fināldziesmas izvēlētas pēc sportā izplatītā rekordu principa. Katrai dziesmai katru mēnesi ticis fiksēts klausītāju nodoto balsu skaits un katras dziesmas augstākais rezultāts ticis ierakstīts rekordu tabulā. Pirmās 15 dziesmas no šīs tabulas iekļautas lielajā finālbalsojumā. Tomēr 2008. gada vērtīgāko dziesmu šoreiz nosaka ne tikai klausītāji, bet arī īpaša ekspertu padome. Tās vērtējums jau zināms, bet klausītāju balsojums vēl turpinās. Līdz ar to kopvērtējums tiks atklāts tikai apbalvošanas ceremonijas laikā.

Ceremonijas norise būs veidota izsmalcinātas balles stilā. Skatuves noformējuma autore ir scenogrāfe Maija Jansone, atbilstošu muzikālu noskaņu fināldziesmām nodrošinās «Mirage Jazz Orchestra» pavadījums. Kopā ar Latvijas Radio 2 radioraidījuma «SEB Muzikālā banka» vadītājiem Baibu Palkavnieci, Kasparu Mauriņu un Elvi Jansonu pasākumu vadīs arī viens no finālistiem – dziedātājs Lauris Reiniks. Ceremonijas režisors ir Valdis Pavlovskis, bet scenārija autors un producents – Kārlis Anitens.

Ceremonijā uzstāsies visi aptaujas finālā iekļuvušie dalībnieki: grupas «Prāta vētra», «Tumsa», «Dzelzs vilks», «Ēnas», «Cosmos», «Linga», dziedātāji Andris Ērglis, Intars Busulis, Dons, Aisha, Liene Šomase, Igo, Jana Kay un Intars Rešetins, Ivo Fomins, Lauris Reiniks un Rūta Reinika. Ceremonijas īpašie viesi būs ekspertu padomes pārstāvji: Zigmars Liepiņš, Uldis Marhilēvičs, Sergejs Jēgers, Inese Galante, Nauris Puntulis, Olga Pīrāgs, Ivars Cinkuss, Aleksandrs Viļumanis, Zigfrīds Muktupāvels un Ieva Akuratere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu