«Aklās Kāzas» - Valentīndienas mīlestības neprāts LNT kanālā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Nu jau veikalu plauktus un skatlogus sāk rotāt sirsniņas, kas liecina tikai un vienīgi par to, ka tuvojas gada karstākā diena – Valentīndiena. Un tādēļ LNT īpaši šajā, visu mīlētāju dienā, piedāvā izbaudīt ko neierastu – apprecēties televīzijas tiešraidē šovā «Aklās kāzas».

Kad iepriekšējos gados LNT aicināja pieteikties un piedalīties pirmajā šāda veida projektā Latvijas televīziju vēsturē, daudzi prasīja: vai tas vispār ir iespējams, vai vienas dienas laikā var pieņemt tik nopietnu lēmumu? Izrādījās, ka var! Precēties gribētāju bija vairāki simti, atlases rezultātā trīs puiši un trīs meitenes pirmo reizi satikās «Aklo kāzu» studijā. Patika pašiem dalībniekiem, patika arī skatītājiem un tieši tāpēc arī šogad LNT piedāvā «Aklās kāzas». Šobrīd LNT mājas lapā «lnt.lv» jau ir atrodama dalībnieka anketa, kuru aicinām aizpildīt visus, kas vēlas piedalīties šajā neprātīgajā un skaistajā pasākumā. Anketu var aizpildīt vēl tikai līdz piektdienai, jo pavisam drīz tiks uzsākta dalībnieku atlase. Šovs LNT tiešraidē norisināsies 13. un 14. februārī. Dalībai tiks atlasīti 3 puiši un 3 meitenes, kuri ir gatavi pieņemt šo izaicinājumu un tic, ka var iemīlēties no pirmā acu skatiena.

13.februāra tiešraidē plkst. 21.10 – trīs meitenes un trīs puiši dosies uz savu pirmo randiņu tiešraides studijā. Neredzot cits citu, viņi centīsies saprast, kurš kuram ir vislabāk piemērots. Pēc iepazīšanās vienam pārim būs iespēja satikties un 24 stundas laika, lai iepazītos tuvāk. Viņi pavadīs kopā nakti un visu nākamo dienu raidījuma veidotāji rūpēsies par to, lai pāris izbaudītu visplašāko emociju gammu visdažādākajās dzīves situācijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu