Tuvojas «Kino Komūna U35: EROTIKA»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau nākamnedēļ no 9. līdz 14. februārim Rīgā norisināsies radošā darbnīca/mākslas akcija «Kino Komūna U35: EROTIKA».

Komūnas ietvaros Laikmetigās mākslas muzeja «Kim?» un «Meta-Kafe» telpās norisināsies tēmām «erotika, mitoloģija un kino» veltītas lekcijas, diskusijas, radošā darbnīca un 12 erotisko kino pasaku prezentācijas. Kino pasakas eksperimentālos apstākļos no 11. līdz 14. februārim veidos 36 latviešu jaunie mākslinieki, režisori, fotogrāfi u.c. radošas personības.

Atgādinām, ka pirmā Komūnas U35 akcija norisinājās 2008. gada jūlijā kādā no Vecrīgas klubiem, kur uz 12 stundām tika «ieslēgtas» vairākas filmu veidotāju komandas, izveidojot «vienas nakts rezidenci» jeb pirmo Kino Komūnu un radot 10 vides un dabas tematikām veltītas īsfilmas. Savukārt, otrās akcijas «Kino Komūna U35: Kino + Mūzika» ietvaros 2009. gada martā pirmatskaņojumu un pirmizrādi piedzīvoja 10 jauni Latvijas un Ziemeļvalstu jauno mākslinieku akadēmiskās un elektroniskās mūzikas skaņdarbi un mūzikas video.

«Kino Komūna U35: Erotika» ir projekta «Komūna U35» trešā mākslas akcija/ eksperimentālā darbnīca, kuras mērķis ir skatīt erotikas interpretāciju kino mākslā, veicināt jutekliskumu un intimitāti jauno Latvijas kino un video mākslinieku darbos, pētīt latvieša seksualitātes izjūtu un atklāt erotisko motīvu nacionālajā folklorā un mitoloģijā.

Vairāk: «2annas.lv».

«Kino Komūna U35: EROTIKA» programma:

9.februāris, 19.00, «kim?» Mikrodiskusija/mikrolekcija «Erotika un mitoloģija» Lektors: psihoterapeits Viesturs RudzītisIeeja: Ls1 /Ls 0.50

10. februāris, 19.00, «META KAFE» Diskusija «Erotika latvieša dzīvē un kino mākslā» Piedalās: kino zinātniece Inga Pērkone-Redoviča, kino režisors Jānis Putniņš, erotikas praktiķis/mākslinieks Dzintars Pēteris VeitsIeeja: bez maksas

11.-14.februāris, «kim?» Eksperimentālā darbnīca «Kino Komūna U35: Erotika» Ieeja: tikai dalībniekiem

14.februāris, «kim?»,17.00Komūnas U35 «erotisko kino pasaku» prezentācijasIeeja: bez maksas

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu