«Neprāta cenas» nākotne neskaidra

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagaidām nav zināms, vai izdosies savākt seriāla «Neprāta cena» filmēšanai nepieciešamos līdzekļus, jo seriāla veidotāji informāciju par to, cik aktīvi cilvēki zvana ziedojumu tālrunim, saņems tikai akcijas beigās.

Pagājušajā nedēļā tika ziņots par to, ka Latvijas Televīzijas seriāla «Neprāta cena» radošā komanda Intas Gorodeckas vadībā ir atvērusi ziedojumu tālruņa līniju un kontu, lai dotu iespēju skatītājiem atbalstīt savu seriālu.

Sazinoties ar seriāla producenti Baibu Salenieci, «Apollo» noskaidroja, ka «Neprāta cenas» nākotne pagaidām ir neskaidra, jo pagaidām nav iespējams iegūt informāciju par zvanu skaitu uz ziedojumu tālruni. Šī informācija būs pieejama tikai februārī, kad ziedojumu akcija jau būs beigusies.

Runājot par ziedojumiem uz kontu, Baiba Saleniece atklāja, ka ziedotāji pārskaitot pa desmit līdz divdesmit latiem, tomēr kopējā summa, kas ir daži simti latu, neesot tik liela, lai varētu spriest par ziedojumu akcijas izdošanos. «Cilvēkiem daudz vieglāk ir paņemt telefonu un piezvanīt, nevis skaitīt naudu uz bankas kontu,» teica Saleniece.

Atgādinām, ka ziedojumi tiek vākti līdz janvāra beigām. Pēc tam beigās ziedojumu tālrunis tiks slēgts un, apkopojot kampaņas rezultātus, noskaidrosies, vai kontā ir pietiekami naudas tam, lai «Neprāta cena» atgrieztos televīzijas ekrānos ierastajā raidlaikā un priecētu savus skatītājus līdz pat šī gada Jāņiem.

Ja seriāla veidotājiem nebūs izdevies savākt filmēšanai nepieciešamos 160 000 latus, visa «Neprāta cenas» skatītāju ziedotā summa tiks novirzīta labdarībai.

Ziedojumu tālrunis: 90006285 (maksa par zvanu 1 Ls)

Ziedojumu iespējams pārskaitīt arī uz kontu «Kino attīstības veicināšanas fonds» Latvijas Hipotēku un zemes bankā:konta nr.: LV30LHZB1000105211001fonda reģ. nr.: 40008087303

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu