Mika Ozoliņa filma top studijā «Warner Brothers»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Režisors un producents Miks Ozoliņš, kas joprojām atrodas un aktīvi strādā Losandželosā, patīkami pārsteidzis Ričardu Mirišu («Gothika», «The Invasion» un «The Matrix» producents), kurš, redzot Mika pārliecinošo darbu filmēšanas laukumā, kā arī uzņemto materiālu, nekavējoties aicinājis sākt filmas «3 of Us» montāžas darbus studijā «Warner Brothers».

Filmas scenārists, producents un režisors Miks Ozoliņš stāsta: «Darboties šajā studijā bija mans mērķis, kas piepildījās ātrāk, nekā biju gaidījis, — jau ar pirmo filmu! Ēst pusdienas pauzē blakus Endijam Garsijam, pa ceļam uz darbu satikt Maiklu Klarku Dankanu, strādāt telpā, kurā montēja «Oušena duci», kamēr mums blakus telpā montē jaunāko «Terminatoru», ir iedvesmojoši!»

Patlaban filmu «3 of Us» studijā «Warner Brothers» Miks montē ar montāžas inženieri Krispinu Strazeru, kas strādājis pie pašreiz kinoteātros skatāmās Gaja Ričija kriminālkomēdijas «RocknRolla» un Stīvena Spīlberga producētā trillera «Eagle Eye».

Filmas mūzikas komponists Džozefs Debīsī arī ir no «Warner Brothers», viņš paralēli Ozoliņa filmai komponē mūziku brāļu Vačovsku («Speed Racer», «V for Vendetta», «The Matrix») producētajam grāvējam «Ninja Assassin». Debīsī kontā ir vairākas Holivudas filmas, arī 1987. gada klasika «Dirty Dancing» jeb «Netīrās dejas».

Pirms dažām dienām filmas producente un galvenās sieviešu lomas atveidotāja Agnese Zeltiņa kopā ar pārējiem ekrāna partneriem veica balss ierakstu jaunākajā «Warner Brothers» skaņu studijā Holivudā, kurā savu kāju paspējis spert vien Als Pačīno.

Agnese stāsta: «Ieskaņošanas telpai, kurā strādājam, ir lieliska priekšrocība — skatoties darba materiālu uz lielā ekrāna, tam apakšā iet titri līdzīgi kā ziņu lasītājiem, tas ļoti atvieglo ieskaņošanu.»

Ozoliņa pirmās pilnmetrāžas kinofilmas «3 of Us» uzņemšana, kas notika filmēšanas paviljonā Losandželosā un Santa Clarita ielejā netālu no Losandželosas, tika pabeigta pagājušā gada beigās. Filmas scenāriju Miks uzrakstījis, balstoties uz veiksmīgās igauņu dramaturga Jāna Tetes (Jaan Tätte) lugas «Bungee Jumping» motīviem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu