Raidījums «Kas te? Es te!» aicina kļūt par draugu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Raidījums bērniem «Kas te? Es te!», kas brīvdienu rītos plkst. 9.00 skatāms LTV1, aizsāk interesantu akciju, iesaistot mazos skatītājus.

«Viens no raidījuma varoņiem – drāšu vīriņš Varis - uzbūvējis ierīci, kuru iedarbinot, «Kas te? Es te!» varoņi «redz» savus skatītājus. Gan tos, kuri sēž pie televīzijas ekrāna, gan tos, kuri ēd brokastu maizītes un arī tos, kuri gatavojas doties ārpus mājas tūlīt pēc raidījuma noslēguma. Viņi redz visus! Tāpēc raidījuma varoņi - lelle Lupe, koka vīriņš Konstantīns, karavīrs Pukšs un drāšu vīriņš Varis - aicina skatītājus kļūt par viņu draugiem,» akcijas intrigu atklāj projekta vadītāja Irēne Grūzīte.

Lai kļūtu par «Kas te? Es te!» draugu, nepieciešams īpašais zīmogs un drauga numurs. «Mazajam skatītājam vispirms jāizdomā, kas varētu kalpot kā zīmoga nesējs – pastkarte, kāda īpaša fotogrāfija vai paša mazā cilvēka portrets. Izvēlētā kartīte jāievieto aploksnē, uz kuras jāuzraksta sava adrese, kā arī jāuzlīmē pastmarka, lai raidījuma varoņi zinātu, kam nosūtīt kāroto sūtījumu atpakaļ. Tad šis sūtījums jāievieto lielākā aploksnē, kas jānosūta uz Latvijas Televīziju (adrese - Zaķusalas krastmala 3, Rīga, LV-1509, raidījumam «Kas te? Es te!»).»

http://www.ltv1.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu