«Alises diena» kinoteātrī «Parex Plaza»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: forumcinemas.lv

4.martā, plkst. 18.00, kinoteātris «Parex Plaza» ielūdz Alises ar saviem draugiem uz filmas «Alise brīnumzemē 3D» Latvijas pirmizrādi.

Alisēm ieeja uz pirmizrādi bez maksas, savukārt draugi biļetes var iegādāties par regulāro cenu! Īpašo «Alises dienas» biļeti uz pirmizrādi iespējams saņemt k/t kasēs, uzrādot personu apliecinošu dokumentu! Īpaši Alisēm ir sagatavoti dažādi patīkami pārsteigumi! Pasteidzies, jo biļešu skaits ir ierobežots!Filmas anotācija:Iedvesmojies no Luisa Kerola grāmatām «Alise Brīnumzemē» un «Alise Aizspogulijā», režisors Tims Bērtons, kura neatkārtojamais stils ir ieguvis nedalāmu skatītāju atzinību visā pasaulē, radījis vizuāli neaizmirstamu stāstu. Tas aizsākas ar kādas meitenes Alises sekošanu līdzi Baltajam trusim uz viņa alu, kura ir durvis uz citu pasauli – tālākie notikumi un Alises neaizmirstamie piedzīvojumi pārsteigs jebkuru iztēli. Lomās: Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Crispin Glover, Matt Lucas, Marton CsokasRežisors: Tim BurtonFilma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu