«Dejo ar zvaigzni» piedalīsies Ieva Kerēvica

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

Trešdienas vakarā Rolands Meržejevskis ar partneri Elīzu Ancāni devās romantiskās vakariņās uz viesnīcu «Baltvilla». Tur viņus sagaidīja pārsteigums – viesnīcā viesojās ciemiņš no Argentīnas, kurš uz tango deju lūdza E.Ancāni. Kā atzina daiļa meitene, viņa pirmo reizi dzīvē dejojusi īstu Argentīnas tango. Tikai rodas jautājums – vai E.Ancānei nenojuks soļi svētdienas tiešraidē, jo ar R.Meržejevski tiek apgūta pavisam cita deja – džaivs!?

Savukārt Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis tajā pat laikā izbaudīja masāžu viesnīcas «Baltvilla» SPA centrā. Satraukumam nav pamata, Viola Abrāmova-Mailīte ir lietas kursā par šo nelielo atpūtas mirkli. Var pat teikt, ka E.Fūrmane, R.Mailītis un V.Abramova-Mailīte kļuvuši par ģimeni, jo kopā pavada ļoti daudz laika. Kā apliecina aizvadītā tiešraide, sūrais darbs un ilgās mēģinājumu stundas atmaksājas – žūrijas vērtējums iedvesmojis un iedrošinājis visus trīs! Bet uzliktā latiņa jānotur – vai tas izdosies rumbas sniegumā šajā svētdienā?! To uzzināsiet jau pavisam drīz!

Par iedvesmojošiem rezultātiem runā arī Santa Didžus un Māris Pūce, kuri iepriekšējā nedēļā saņēma augstāko žūrijas vērtējumu. Šajā nedēļā abi pie tango apgūšanas strādā tik cītīgi un ilgi, ka S.Didžus vīrs paspējis noilgoties pēc sieviņas un atzīst, ka viņam viņas sāk pietrūkt.

Ilgas stundas mēģinājumu zālē pavada arī Karina Tatārinova un Gatis Sevels, kuri gatavo rumbas priekšnesumu. K.Tatārinovas izrāžu dēļ darbs deju zālē sākas ne ātrāk kā 21.30 un turpinās līdz pat spēku pagurumam vēlā naktī.

Zināms, ko dara pārējie šova dalībnieki - Ainārs Ančevsksi un Ieva Kemlere gatavo kvikstepu, Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins apgūst džaivu, Jānis Auzāns ar Zani Prokofjevu mēģinājuma zālē laiku velta tango dejai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu