Dita Lūriņa-Egliena dzied «UgunsGrēkam»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

Ir tapusi skaista, smeldzes pilna un intīma tituldziesma seriālam «UgunsGrēks». Tās pavadījumā aizvadītas jau četras nedēļas un skatītāji arvien vairāk un vairāk iemīļo šo melodiju. Seriāla veidotāji saņem daudz zvanu un e-pastus ar jautājumu Kā sauc seriāla jauno dziesmu un kur to var iegūt?

Ņemot vērā lielo interesi, rasta iespēja ikvienam interesentam lejupielādēt seriāla dziesmu «Tici vai nē» portālā «doremi.lv», vienlaikus palīdzot mazai meitenītei Paulai, kura slimo ar bērnu cerebrālo trieku. Bet tas vēl nav viss – ir tapusi jauna tituldziesmas versija, kuru iedzied seriāla galvenās lomas atveidotāja Dita Lūriņa-Egliena. '

Rasta iespēja ikvienam interesentam lejupielādēt seriāla UgunsGrēks dziesmu «Tici vai nē» portālā doremi.lv, vienlaikus palīdzot kādai mazai sirsniņai. Proti, visi līdzekļi, kas tiks iegūti no dziesmas lejupielādēšanas, tiks ziedoti mazajai Paulai Luīzei Bečai, kura slimo ar bērnu cerebrālo trieku.

Meitenīte sasniegusi 5 gadu vecumu, viņa nerāpo, nestaigā un arī nerunā. Viņas pēdiņas ir savilktas un jūtīgas, Paula neļauj tām pie-skarties un nebalsta kājiņas pret grīdu. Toties meitenīte mīļi smaida, smejas, māk sēdēt un iemācījusies arī līst. Paula ir ceturtais bērns ģimenē, mamma, tētis, lielais brālis un māsas ļoti gaida to dienu, kad mazā māsa skries pretī savām kājiņām un teiks mamma.

«Protams, tas bija ļoti grūts lēmums, izvēlēties - kam tieši palīdzēt, jo Latvijā tik daudziem bērniem un ģimenēm ir vajadzīga palīdzība, atbalsts, mīlestība ... Izvēle portālā «ziedot.lv» ir vienkārši nogalinoša» tā teic Kārlis Būmeisters jeb Kaža, kurš iedziedājis seriāla «UgunsGrēks» tituldziesmu.

Ņemot vērā lielo skatītāju interesi par dziesmu un iespēju palīdzēt mazajai Paulai, nolemts iet soli tālāk un ierakstīt vēl vienu dziesmas versiju. Ginta Stankeviča mūzikai, Guntara Rača vārdiem un Kažas izpildījumam pievienojas Latvijas Nacionālā teātra aktrise, dziedātāja un seriāla galvenās lomas atveidotāja aktrise Dita Lūriņa-Egliena. «D.Lūriņai-Eglienai ir brīnišķīga balss, turklāt viņa ar visu sirdi un dvēseli ir seriālā, tādēļ nebija ilgi jādomā, kam uzticēt šo pienākumu», tā seriāla «UgunsGrēks» producente Baiba Saleniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu