Izveido ziedojumu tālruni seriālam «Neprāta cena»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Seriāla «Neprāta cena» radošā komanda režisores Intas Gorodeckas vadībā atvērusi ziedojumu tālruņa līniju un kontu, lai dotu iespēju skatītājiem atbalstīt savu iemīļoto seriālu.

Seriāla liktenim jāizšķiras divu nedēļu laikā. Janvāra beigās ziedojumu tālrunis tiks slēgts un, apkopojot kampaņas rezultātus, noskaidrosies, vai kontā ir pietiekami naudas tam, lai seriāls «Neprāta cena» atgrieztos televīzijas ekrānos ierastajā raidlaikā un priecētu savus skatītājus līdz pat šī gada Jāņiem. Ņemot vērā seriāla popularitāti («Neprāta cenas» 400. sēriju noskatījās 203 000 cilvēku liela auditorija), iespēja savākt filmēšanai nepieciešamos 160 000 Ls ir pavisam reāla. Ja tomēr šo summu savākt neizdosies, visa nauda no konta tiks novirzīta labdarībai, kā tas paredzēts «Kino attīstības veicināšanas fonds» statūtos.

Kā zināms, sakarā ar Saeimā apstiprināto Latvijas TV un Radio 2009. gada budžeta samazinājumu, Latvijas Televīzijas valde 2008. gada decembrī nolēma pārtraukt seriāla «Neprāta cena» filmēšanu, kaut arī seriāla reitingi visā tā pastāvēšanas laikā, un īpaši pēdējos mēnešos, bijuši augsti.

Jau ziņots, ka jaunākās un šobrīd pēdējās «Neprāta cenas» sērijas būs skatāmas no 6. līdz 18. janvārim darbdienās plkst. 9.25 ar atkārtojumu sestdienās un svētdienās plkst. 15:30. No 19. janvāra šajos ētera laikos LTV1 plānots atkārtoti demonstrēt seriālu no pašas pirmās sērijas.

Šobrīd seriāla liktenis nodots tā skatītāju rokās. Piezvanot uz ziedojuma tālruņa numuru 90006285, ikviens var ziedot 1 Ls seriāla «Neprāta cena» turpinājuma uzņemšanai.

Ziedojumu iespējams pārskaitīt arī uz kontu «Kino attīstības veicināšanas fonds» Latvijas Hipotēku un zemes bankā:konta nr.: LV30LHZB1000105211001fonda reģ. nr.: 40008087303

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu