Vai mūžīgais Toma un Džerija karš beigsies?

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Studijas «Warner Brothers» plānos ir pilnmetrāžas animācijas filma, kurā galvenajās lomās būs slaveno producentu Viljama Hannas un Džozefa Barbaras radītie varoņi - kaķis Toms un pelēns Džerijs.

Sižeta pamatā būs stāsts par kaķa un peles sarežģīto attiecību pirmssākumiem, par viņu konfliktu, kā arī par viņu pirmo izlīgumu brīdī, kad abi apmaldījās Čikāgas ielās.

«Warner Brothers» savā jaunajā projektā vēlas izmantot gan multiplikācijas tēlus, gan dzīvus aktierus.

Animācijas seriālu «Toms un Džerijs» sākotnēji radīja Holivudas studija «MGM» - 40. un 50. gados. Vēlāk populāros varoņus vairākas reizes pārpirka dažādas studijas, taču tikai seriāla pirmās sērijas, kuras radīja Hanna un Barbera, ir atzītas par labākajām un saņēmušas neskaitāmas balvas, ieskaitot septiņus «Oskarus».

Toms un Džerijs ir «iemūžināti» arī divos pilnmetrāžas projektos - «Filma par Tomu un Džeriju» (1993) un «Toms un Džerijs. Mājas kaķis» (2000).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu