LTV1 aicina svinēt Valentīndienu ģimenes lokā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 14. februārī, saviem skatītājiem sūtot sveicienus Valentīna dienā, Latvijas Televīzija programmā iekļāvusi gan lieliskas filmas un koncertus, gan aizraujošus iestudējumus un autorraidījumus. Tos visus vienos mīlestības tēma. Tāpēc šajā dienā ir vērts palikt mājās un svētkus svinēt savu mīļo pulkā kopā ar Latvijas Televīziju.

Latvijas Televīzijas 1. kanāls (LTV1) Valentīna dienas programmu sāks plkst. 12.30, pārraidot vienu no skaistākajiem aizvadītās vasaras Dziesmu un deju svētku brīžiem — deju lielkoncertu «No sirsniņas sirsniņai».

Daudz jautrības un sirsnīgu atmiņu sagādās latviešu klasiķa Ādolfa Alunāna dziesmu spēles «Mucenieks un muceniece» iestudējums, kas LTV1 ēterā sāksies plkst. 14.00. Dundurnieka lomā izcilais latviešu komiķis Edgars Liepiņš.

Ģimeniskas un vienlaikus arī radošas izjūtas skatītāji gūs, noskatoties cikla «LTV Portretu izlase» raidījumu «Aktieri Lūriņi». Tā sākums — plkst. 15.00. Tiksimies ar tēvu un meitu — Valdi un Ditu Lūriņiem. Ar Latvijas Televīzijas starpniecību kopā ar Ditu un viņas brāli Niklāvu pastaigāsimies gar jūru, ieskatīsimies izrādes «Kerija» mēģinājumā, seriāla «Neprāta cena» filmēšanas laukumā, LTV un Nacionālā teātra grimētavā, kā arī paviesosimies Lūriņu mājās ģimenes lokā.

Savukārt plkst. 19.00 LTV1 piedāvā Vācijas un Austrijas romantisko filmu «Mīla kā sapnis». Anna un Makss iepazīstas universitātes bibliotēkā. Viņu satikšanās ir mazliet smieklīga, bet iemīlēšanās — pēkšņa kā uzliesmojums. Viņi aizrautīgi ļaujas jūtām, tomēr pamazām atklājas, ka viņi ir ļoti atšķirīgi gan uzskatu, gan dzīves uztveres un rakstura ziņā. Anna grib justies brīva, kamēr Makss gribētu ciešas saistības. Pat pēc skaistajām kāzām un bērniņa piedzimšanas abi itin kā turpina iet katrs savu ceļu. Bet — viņi viens otru mīl. Pa īstam un no sirds.

LTV1 vakara programmas noslēgumā — Kolīnas Makkalovas pasaulslavenā mīlas romāna «Dziedoņi ērkšķu krūmā» varoņu likteņi Latvijas Nacionālā teātra iestudējumā. Galvenajās lomās Lāsma Kugrēna, Kaspars Brūveris, Ģirts Jakovļevs.

Arī Latvijas Televīzijas 7. kanāla (LTV7) programma iepriecinās skatītājus ar mīlestības dienai atbilstošiem raidījumiem.

Plkst. 17.10 LTV7 piedāvā dokumentālo filmu «Baudu meklējot». Kas mainījies slavenajā mīlētāju zemē Francijā no 20. gadsimta 50. gadiem līdz jaunajam gadu tūkstotim? Vai seksuālās lomas ir tās pašas, un vai baudas meklējumi nav iznīcinājuši mīlestību? Šādu jautājumu uzdod filmas veidotāji, atbildes meklējot ar dažādu vecumu un dzimumu cilvēku, ekspertu un intelektuāļu palīdzību.

Savukārt plkst. 21.45 LTV7 kanālā būs skatāma Kanādas un ASV komēdija «Mīlestības realitāte». Tods Dohertijs ir Raiena Benksa menedžeris un īsts draugs vienā personā. Viņam rodas ideja — Raienu vajag apprecināt... Domāts — darīts, un pie šīs lietas Tods, būdams izdomas bagāts, ķeras visai enerģiski. Līgavas izvēle tiek organizēta kā televīzijas šovs, tādējādi veidojot arī veiksmīgu PR kampaņu paša Raiena karjerai. Izvēle ir liela, tomēr sagadās tā, ka gan «savedēja», gan topošā līgavaiņa acis aizvien ilgāk pakavējas pie jaukās gaišmates Čārlijas. Pienāk brīdis, kad visu skatītāju acu priekšā Raiens uzdod jautājumu Čārlijai: «Vai tu būtu ar mieru kļūt par manu sievu?» Kuram no puišiem viņa teiks jāvārdu? To uzzināsit, skatoties filmu.

Bet plkst. 23.20 LTV7 piedāvās Keitijas Melua koncerta ierakstu, kas filmēts pilnībā pārdotās desmit nedēļu ilgās Eiropas turnejas laikā 2006. gadā Diseldorfā. Gruzīnu izcelsmes dziedātāja, kurai pieder pasaules rekords, sniedzot visdziļāk notikušo zemūdens šovu 303 metru dziļumā, faniem nelika vilties — skanēja hiti no abiem albumiem «Call Off The Search» un «Piece By Piece», ieskaitot dziesmas «The Closest Thing to Crazy» un «Nine Million Bicycles». Jau tagad Keitijas ieraksti pārdoti vairāk nekā septiņos miljonos eksemplāru, un viņas albumi ieguvuši platīna statusu vairāk nekā 15 valstīs.

Valentīna dienas vakaru LTV7 ēterā plkst. 00.20 noslēgs Francijas romantiskā drāma «Jūtu fabrika». Eloīzai ir 36 gadi, veiksmīga notāres karjera, taču viņa sirgst ar laikmetīgās vientulības kaiti. Cerībā, ka to uzveiks tāpat kā problēmas darbā, sieviete dodas uz tā saukto «ātro randiņu». Septiņi vīrieši, septiņas sievietes, septiņas minūtes valdzināšanai un visa dzīve, lai tiktos atkal! Izrādās, ka viss nebūt nav tik vienkārši...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu