Festivāls «EiroKinoKrāsas» sāk biļešu iepriekšpārdošanu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No 5. maija kino «Rīga» kasēs ir iespējams iegādāties biļetes uz Eiropas filmu festivāla «EiroKinoKrāsas» filmām.

7. maijā plkst. 19.00 festivālu atklāj zviedru režisora Neilsa Ardena Opleva (Niels Arden Oplev) 2009. gada filma «Meitene ar pūķa tetovējumu», kas ir Stīga Lārsona (Stieg Larsson) tāda paša nosaukuma grāmatas ekranizācija, kas ir par sensāciju kļuvušās «Millenium» triloģijas pirmā daļa. «Meitene ar pūķa tetovējumu», tulkota un pārdota vairāk nekā 8 miljonu eksemplāru visā pasaulē – tai skaitā arī Latvijā, bet filma ir kļuvusi par Zviedrijas filmu vēsturē pelnošāko filmu.

7. maijā plkst. 22.00 ar Kannu kinofestivāla «Grand Pri» ieguvušo itāļu filmu par mafiju «Gomora» sāksies festivāla «Filmu Nakts», kurā pa vienu biļeti 4Ls vērtībā visas nakts garumā būs iespēja redzēt 4 filmas – 4 trillerus. Pēc itāļu «Gomoras» sekos franču psiholoģiskais trilleris «Cilvēcības jautājums» ar izcilo Metjū Almeriku (Mathieu Amalric «Skafandrs un tauriņš») galvenajā lomā. Tai sekos psiholoģiskas spriedzes caurstrāvotā dāņu filma «Kandidāts». «Filmu nakti» noslēgs kāda profesionāla slepkavas stāsts beļģu filmā «Alcheimera lieta».

Biļetes uz «Filmu Nakts» filmām iespējams iegādāties tikai līdz 7.05.2010. plkst. 23.00

Paralēli klasiskajiem trilleriem, kino «Rīga» mazā zālē tiek piedāvāta vides problemātikai veltīta dokumentālo filmu programma, kas pēc sava stāstījuma stilistikas varētu saukt arī par dokumentālajiem vides trilleriem.

Visas festivāla filmas būs skatāmas oriģinālvalodā, ar angļu subtitriem, nodrošinot sinhrono tulkojumu austiņās latviešu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu