Uz ekrāniem: lietuviešu melnā komēdija «Zero 2»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: forumcinemas.lv

«Lietuviešu atbilde britu gangsterfilmu režisoram Gajam Ričijam!»

Kas sanāk, ja gangsterfilma saplūst ar ziepju operu? «Zero 2» ir traks kriminālas mīlas dēkas un kairas vardarbības mistrojums - aiz smiekliem vai jāmirst. Kad notiek noziedzības un šovbiznesa pasaules sadursme, algotie slepkavas un čomi Makss un Silvestrs pēkšņi tiek ierauti dīvainos notikumos un televīzijas seriāla cienīgā drāmā. Draugierm jāstājas pretī nekrietnām intrigām un silīcija krūtīm un jātiek galā ar uzdevumu - jāatgūst pazudušas narkotikas. Turklāt jāglābj nolaupītais narkotiku piegādātājs, jānogalina lērums cilvēku, jāmīl bīstamas sievietes. Galvenais - nezaudēt galvu. Vai bumbas. Kas nu ir svarīgāk.

Līdz 18 g.v. - neiesakāmFilmas garums: 1.30h

Lomās: Vytautas Šapranauskas, Inga Jankauskaitė, Kęstutis Jakštas, Aušra Štukytė, Ramūnas Rudokas, Žemyna Ašmontaitė, Saulius SiparisRežisors: Emilis VėlyvisScenārijs: Emilis Vėlyvis, Jonas BanysProducents: Asta Liukaitytė

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu