«Latvijas zelta talantus 2» vadīs Reiniks

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: P.Nukša

Jau no 15. marta astoņas svētdienas pēc kārtas Latvijas Neatkarīgā televīzija demonstrēs talantu konkursa «Latvijas zelta talanti» otro sezonu.

Šajā sezonā skatītājiem sarūpēti vairāki pārsteigumi. Pirmais un lielākais jaunums ir, ka šovs norisināsies tiešraidē no dažādām Latvijas pilsētām. Šova žūrijas kompetencē paliks jautājums izvērtēt dalībniekus, kuriem ir talants vai kuriem nav talanta, bet skatītāji izšķirs, kuri trīs dalībnieki no katra raidījuma tiks tālāk uz šova pusfināliem!

Kā ierasts Latvijas komerctelevīziju šovu vadīšanā, viena šova dažādas sezonas vada citi vadītāji. Tādēļ šova «Latvijas zelta talanti» otro sezonu vadīs viens no talantīgākajiem un veiksmīgākajiem popmūzikas izpildītājiem un autoriem Latvijā — mūziķis Lauris Reiniks.

«Es vienmēr esmu atbalstījis jaunu talantu parādīšanos, un mani kā mūziķi, protams, vairāk interesē jauno dziedošo talantu atklāšana, tāpēc arī piekritu šim LNT piedāvājumam un ar prieku būšu liecinieks un vadītājs «Latvijas zelta talantu» otrajai sezonai,» saka Lauris Reiniks.

Niks Volmārs, LNT radošais direktors, komentē: «Šova «Latvijas zelta talanti» pirmo sezonu visa LNT komanda atceras ar ļoti daudziem prieka pilniem mirkļiem. Skatoties uz tik daudziem agrāk nepamanītiem talantiem, kas dzīvo tepat starp mums, sajutām, ka varam lepoties ar Latviju, kurā dzīvo tiešām daudzpusīgi talantīgi cilvēki. Vairāki pirmās sezonas dalībnieki joprojām ir spilgtā atmiņā. Skatītāju tūkstoši apbrīno ansambļa «Kombuļi» apņēmību un turpina dungot viņu sarakstīto dziesmu. Beatbox apvienība «PER» pēc «Latvijas zelta talantu» fināla paspējusi jau kāpt uz daudzām citām lielām skatuvēm. Ar nepacietību gaidām, kādi jauni, iepriekš neredzēti talanti atklāsies «Latvijas zelta talantu» otrajā sezonā.»

Jau nākamnedēļ sāksies šova dalībnieku atlases dažādās Latvijas pilsētās. Piedalīties var ikviens, jo šim konkursam nav ne vecuma, ne arī kādu citu ierobežojumu — savu talantu var demonstrēt gan viens, gan kopā ar ģimeni vai draugu kolektīvā. Ja tu māki lieliski žonglēt, dziedāt, dejot, stāvēt uz galvas, parodēt, veikt galvu reibinošu trikus, radīt jaunus rekordus vai tev piemīt kāds cits īpašs un neparasts talants, neturi talantu zem pūra un ļauj citiem ar tevi lepoties. Varbūt tev kaimiņos dzīvo kāds draugs ar īpašu talantu — atved viņu uz konkursa atlasi!

«Latvijas zelta talanti 2» atlases kārtas:

  • 2.03. Rīgā, Kongresu namā (plkst. 10.00–18.00)
  • 3.03. Liepājā, Liepājas Olimpiskajā hallē (plkst. 10.00–17.00)
  • 4.03. Jelgavā, deju studijā «Benefice» (plkst. 12.00–18.00)
  • 5.03. Rēzeknē, Rēzeknes kultūras namā (plkst. 10.00–17.00)
  • 6.03. Valmierā, Vidzemes olimpiskajā hallē (plkst. 10.00–17.00)
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu