Sadalītas TV skatītāju balvas «Zelta vilnis»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdienas vakarā iknedēļas žurnāls «Rīgas Viļņi» piešķīra 19 nacionālās TV skatītāju balvas «Zelta vilnis».

Par saviem iecienītākajiem un kaitinošākajiem raidījumiem balsoja 88 252 televīzijas skatītāji.

Nominācijā GADA ZIŅU RAIDĪJUMS balvu ieguva LNT raidījums «900 sekundes», GADA ANALĪTISKAIS RAIDĪJUMS — «Nekā personīga» (TV3), GADA DOKUMENTĀLAIS RAIDĪJUMS — «Degpunktā» (LNT), GADA SARUNU RAIDĪJUMS — «Kas notiek Latvijā?» (LTV1), GADA KULTŪRAS RAIDĪJUMS — «100 g kultūras» (LTV1), GADA IZKLAIDES RAIDĪJUMS — «Dziesmu duelis» (TV3), GADA GARDĒŽU RAIDĪJUMS — «Sirmā ēdienkaratē» (LNT), GADA DZĪVESSTILA RAIDĪJUMS — «Mājokļa jautājums» (LNT), GADA TV SPĒLE — «Vai esi gudrāks par piektklasnieku?» (TV3).

Nominācijā GADA MUZIKĀLAIS ŠOVS balvu ieguva «Koru kari» (TV3), GADA REALITĀTES ŠOVS — «Ekspedīcija. 1000 jūdzes» (LTV7), GADA TRANSLĀCIJA — XXIV Vispārējie latviešu Dziesmu svētki un XIV Deju svētki (LTV1), GADA SERIĀLS — «Neprāta cena» (LTV1), GADA SPECIĀLIZLAIDUMS — «Labestības diena» (LNT), GADA PRODUCENTS — Niks Volmārs (LNT), GADA REŽISORE — Inta Gorodecka (LTV1), GADA TV SEJA — Māris Grigalis (LNT), GADA DEBIJA — Zigfrīds Muktupāvels (TV3).

Par gada KAITINOŠĀKO RAIDĪJUMU tika atzīts raidījums «Latvijas princese» (LNT).

«Ja raidījums kaitina tik daudz TV skatītāju, tas nozīmē, ka to skatās un tas viņus neatstāj vienaldzīgus. Domāju, ka tas ir labs rādītājs, un šī balva mums ir īpaša, jo tā mudinās mums censties veidot citus interesantus raidījumus, kas radīs lielu sabiedrības interesi un veidos dažādus viedokļus,» saņemot balvu, teica LNT producents Niks Volmārs.

«Respektablākais žurnāls «Rīgas Viļņi», kas atspoguļo norises gan Latvijas, gan pasaules telekompānijās, jau otro gadu pēc kārtas piešķir balvas labākajiem, interesantākajiem, spilgtākajiem vietējo telekompāniju projektiem un televīzijas «sejām», kuras priecē, dod pozitīvu noskaņojumu un nespēj atstāt vienaldzīgu ļoti lielu sabiedrības daļu. Šogad par saviem mīļākajiem un kaitinošākajiem TV raidījumiem un to vadītājiem savu viedokli izteica aptuveni 90 tūkstoši TV skatītāju. Tas ir vērā ņemams skatītāju daudzums, kuru viedoklī ieklausoties Latvijas televīzijas kompānijām būs, par ko padomāt, lai turpmāk īstenotu vēl kvalitatīvākus, mūsdienīgākus un radošākus projektus. Uzskatu, ka, summējot TV akadēmijas un skatītāju viedokli, mēs ieguvām visobjektīvāko Latvijas telekompāniju darba novērtējumu,» saka izdevniecības «Rīgas Viļņi» valdes priekšsēdētāja Aija Simsone.

«Šodien iznāk īpašs pagājušās TV sezonas labākajiem veltīts žurnāla «Rīgas Viļņi» numurs, kurā tiek atklāts ne viens vien intriģējošs fakts un laureātu viedokļi,» informē žurnāla «Rīgas Viļņi» galvenais redaktors Kaspars Antess.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu