Kampars atbalsta Bolivudas filmas uzņemšanu Latvijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Šodien ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) tikās ar Indijas filmu industrijas jeb tā dēvētās Bolivudas pārstāvi, filmu producentu Dinešu Vidžanu (Dinesh Vijan), lai pārrunātu ieceres Latvijā uzņemt filmu, portālu «Apollo» informēja Sandris Sabajevs, ekonomikas ministra preses sekretārs.

Tikšanās laikā Kampars ar filmu producentu un Latvijas sadarbības partneriem no «Baltic Pine Films» pārrunāja filmas uzņemšanas ieceres Latvijā un kāds atbalsts būtu nepieciešams no valsts, lai izvēle tiktu izdarīta par labu Latvijai.

«Esmu gandarīts, ka mana darba vizīte Indijā ir bijusi auglīga un top reāls sadarbības projekts starp Latviju un Indiju! Tikšanās laikā pārrunājām ieceres veidot filmu, ko vērtēju ļoti pozitīvi un apliecināju, ka filmas veidotāji var rēķināties ar manu atbalstu savu ieceru realizēšanai dzīvē, jo tas nozīmē jaunas investīcijas un darba vietas Latvijas ekonomikā,» atzina ministrs.

Jau vēstīts, ka Indijas vizītes laikā šā gada februārī A.Kampars tikās arī ar Bolivudas filmu industrijas pārstāvjiem, kuri meklē iespējas uzņemt Eiropas skatus par konkurētspējīgām cenām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu