«Eirodziesma» guvusi skatītāju atsaucību

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā liecina mediju, tirgus un sociālo pētījumu aģentūras «TNS Latvia» apkopotie dati, LTV1 tiešraides no 2009. gada Eirovīzijas» nacionālās atlases koncertiem olimpiskajā centrā «Ventspils» raisījušas ļoti plašu skatītāju atsaucību.

«Eirodziesma-2009» pusfinālu, kas notika 27. februārī, vērojuši vidēji 10,2 % jeb 222 000 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem. Bet 28. februārī notiekošo finālu vērojuši vidēji 14 % jeb 306 000 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Savukārt interneta tiešraidē, kuru LTV nodrošināja sadarbībā ar «Lattelecom», nacionālo atlasi noskatījušies 11 496 interneta lietotāji no 53 pasaules valstīm.

LTV ir pārliecināta, ka skatītāju interese netrūks arī 12., 14. un 16. maijā, kad LTV1 ēterā tiešraidē no Maskavas būs skatāms «Eirovīzijas» starptautiskais konkurss. Latvijas nacionālās atlases uzvarētājs Intars Busulis ar dziesmu «Sastrēgums» startēs otrajā pusfinālā – 14. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu