LTV7 pārraidīs jauniešu konkursa «ZZ stipendijas» noslēguma ceremoniju

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 8. martā, plkst. 18.15 LTV7 raidījumā «Tici sev un īsteno sapni» būs skatāma jauniešu stipendiju konkursa «ZZ stipendijas» noslēguma ceremonija.

Pasākumā netrūks uzvarētāju emociju, bet īpašus pārsteigumus un pozitīvus mirkļus sagādās mūzikas grupas «Astro'nout», Rīgas gospeļkoris, «Ēnas», Ufo un citi Latvijā pazīstami mākslinieki.

Projektu jau otro gadu rīko jauniešu organizācija «Avantis» sadarbībā ar «Zelta zivtiņu». Tajā piedalīties tiek aicināti jaunieši līdz 19 gadu vecumam, lai noticētu sev un īstenotu sapņus, piesakoties «ZZ stipendijai».

1. martā, svinīgajā «ZZ stipendiju» konkursa noslēguma ceremonijas laikā, vakara vadītāji — «Zelta zivtiņas» Jana un aktieris Kaspars Zvīgulis — paziņoja «ZZ stipendiju» saņēmējus, kuri turpmāk veselu gadu katru mēnesi saņems stipendiju savu sapņu un talantu izkopšanai mūzikā, dejās, foto, video, ekstrēmajos sporta veidos, sportā, mākslā un dizainā. Vakara gaitā tika pasniegta arī gada balva par sociālo aktivitāti. Kā informēja organizatori, šogad «ZZ stipendiju» konkursā visvairāk atzinību un veicināšanas balvu guvuši liepājnieki.

Pasniegt «ZZ stipendijas» un klātienē tikties ar nominantiem bija ieradušies gan katras nominācijas žūrijas locekļi, gan jauniešu pieteikumu anketās minētie favorīti — Latvijā un pasaulē panākumus guvuši cilvēki: mākslinieks Jānis Anmanis, sportists Raimonds Bergmanis, kinokritiķe un žurnāliste Dita Rietuma, horeogrāfs Agris Daņiļēvičs, fotogrāfi Ilmārs Znotiņš un Gvido Kajons, zinātnieks un TV seja Juris Šteinbergs un daudzi citi.

LTV7 visu notiekošo fiksēja klātienē, un nu saviem skatītājiem piedāvās ieskatu ceremonijas norisē, kā arī iepazīstinās ar uzvarētājiem, konkursam iesūtītajiem darbiem un žūrijas vērtējumu, īpaši spilgti atklājot, ka sapni patiešām iespējams īstenot ikvienam — vajag tikai ticēt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu