«Bez tabu» apkopo drosmīgākās biznesa idejas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ekonomisti uzsver, ka krīze vienlaikus ir arī lielo iespēju laiks! Tas ir īstais brīdis, lai sāktu savu biznesu, atvērtu uzņēmumu un būtu pats sev saimnieks.

TV3 skatītāju iecienītais raidījums «Bez tabu» apkopos drosmīgākās un oriģinālākās biznesa idejas, kas neprasa milzu starta kapitālu un specifiskas zināšanas. Īpašais «Bez tabu» raidījums jau 23. martā plkst. 19.20 TV3!

Drosmīgas biznesa idejas

Slieku audzēšana, lampu darināšana, krustvārdu mīklu sastādīšana vai prezervatīvu tirdzniecība — izklausās gana oriģināli, bet kādēļ gan ne?! «Bez tabu» veidotāji atklās visu par biznesa sākšanu, reālajiem ieguldījumiem un iespējamo peļņu. Galvenais ir uzdrošināties! Jo galu galā ļoti daudzi no šā brīža miljonāriem gaitas uzņēmējdarbībā sākuši ar mazumiņu.

Ar žiguli uz Maskavu

«Bez tabu» atklāj vairākus veiksmīgus piemērus — naftas magnāts Jūlijs Krūmiņš sākotnēji tulpes vedis pārdot uz Maskavu ar žigulīti, «Trasta komercbankas» saimnieks Igors Buimisters biznesu sācis ar radioaparātu labošanu, bet izdevniecības «Žurnāls «Santa»» īpašniece Santa Dansberga-Anča ideju par sieviešu žurnālu izlolojusi kopmītņu istabiņā. Nekas nav neiespējami! Smelieties 1000 idejas uzņēmējdarbībai kopā ar TV3 raidījumu «Bez tabu»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu