TV3 Valentīna dienas piedāvājums

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojas mīlestības svētki, ko daudzviet pasaulē atzīmē 14. februārī — Valentīna dienā! Arī TV3 mīlētājiem sagādājusi skaistus brīžus — gan ar smiekliem, gan romantiskā noskaņā, piedāvājot aizkustinošu mīlas stāstu, ko izdzīvo Leonardo di Kaprio un Keita Vinsleta filmā «Titāniks».

Mīlestības svētki ieskandēsies vieglākās notīs piektdienas vakarā, kad skatītāji varēs nodoties romantiskai komēdijai ar lielisku aktieru duetu priekšgalā — «Kā pazaudēt puisi 10 dienās». Īstajā svētku vakarā varēsim baudīt klasiskas vērtības — lieliskās Krievijā veidotās filmas «Maskava asarām netic» 2. daļu, un pēc tam jau kas no nesenākiem laikiem — aizkustinošais mīlas stāsts filmā «Titāniks».

Kaislības, smiekli, asaras — tā ir mīlestība

13. februārī plkst. 20.20 «Kā pazaudēt puisi 10 dienās» ar Ketu Hadsoni un Metjū Makonahiju galvenajās lomās. Bendžamins noslēdz derības ar šefu, ka savaldzinās kādu meiteni desmit dienās. Savukārt žurnāliste Endija cenšas panākt, lai redaktore viņai ļautu pašai izvēlēties tēmas, nevis veidot tikai pasūtījuma rakstus. Tādēļ viņa noslēdz vienošanos ar priekšnieci — ja Endija uzrakstīs labu rakstu, vēlāk varēs darīt, ko pati vēlas. Raksta tēmu iesaka redakcijas sievišķīgais kolektīvs — «Kā pazaudēt puisi 10 dienās». Un skatieties — izveidojies pāris, kurā katram ir pilnīgi pretējs mērķis!

14. februārī plkst. 18.15 «Maskava asarām netic», 2. daļa. Stāsts, kurš komentārus neprasa. Gadi iet, varoņu dzīve mainās: Toņai ir stipra ģimene, Ludmila no jauna ir vīra meklējumos, bet Katerīna viena izaudzinājusi meitu un kāpusi pa karjeras kāpnēm, kļūstot par uzņēmuma direktori. Tikai naktīs viņa atļaujas apraudāt savu vientulību. Tomēr reiz, braucot mājās, viņa vilcienā satiek brīnišķīgu cilvēku... un varam ļauties romantiskam stāstam.

14. februārī plkst. 20.20 «Titāniks» ar Leonardo di Kaprio un Keitu Vinsletu galvenajās lomās. Pirmajā braucienā dodas pasaules lielākais kuģis «Titāniks» — uz kuģa klāja tūkstošiem cilvēku ar cerībām un bailēm gaida nokļūšanu galamērķī Amerikā. Visu skaitā ir nabadzīgs mākslinieks Džeks un skaistā un bagātā Roza, kam apnikusi vecāku ārišķīgā un liekulīgā pasaule. Mirklī, kad kuģa ceļā nokļūst milzīgs aisbergs, Rozas un Džeka romantiskais piedzīvojums pārvēršas cīņā par izdzīvošanu... Šis dēvējams par vienu no aizkustinošākajiem mīlas stāstiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu