Seko līdzi konkursam «Bērnu Jaunais vilnis 2010» TV ekrānā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Telekompānijas LNT un TV5 šogad ir ieguvušas tiesības pārraidīt starptautisko populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursu «Bērnu Jaunais vilnis 2010».

Starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» organizatori jau kopš 2008. gada rīko arī konkursu «Bērnu Jaunais vilnis». Šogad konkurss norisinājās no 20.–22. augustam Ukrainā, Krimā: Starptautiskajā bērnu centrā «Arteks».

Konkursa norisi telekanālā TV5 varēs vērot jau šajā nedēļas nogalē: 27. augustā pulksten 22.00, 28. augustā pulksten 20.00 un 29. augustā pulksten 20.30 un drīzumā arī kanālā LNT.

Konkursā «Bērnu Jaunais vilnis» piedalās jaunieši vecumā no 8 līdz 15 gadiem, kuri tiek vērtēti divās vecuma grupās: 8 līdz 12 gadi un 13 līdz 15 gadi. Līdzīgi kā konkursā «Jaunais vilnis 2010», bērnu konkursa dalībniekiem ir jāiztur stingra atlase, lai nokļūtu līdz konkursa finālam.

Šogad Latviju konkursā «Bērnu Jaunais vilnis 2010» pārstāvēja jauniešu grupa «The King boys». Grupu pārstāv Kristaps Šerps, Emīls Mangulis un Jurģis Siliņš. Visi trīs puikas ir dzimuši Ogrē un muzicē jau kopš bērnības. Puiši jau savā muzikālajā karjerā ir piedalījušies vairākos konkursos, tādos kā «Aprīļa pilieni», «Balss pavēlnieks» un citos.

  • Jurģim Siliņam ir 13 gadi un viņš ir vecākais grupas pārstāvis. Jurģis ir piedalījies vairākos muzikālos konkursos un ieguvis godalgotas vietas. Paralēli muzicēšanai jau 6 gadus viņa aizraušanās ir futbols. Viņš dzied no 4 gadu vecuma un sapņo uzstāties kopā ar Maestro Raimondu Paulu.
  • Vienpadsmit gadīgais Emīls Mangulis ir vairāku starptautisko konkursu un festivālu laureāts. Viņa talantu pirmais pamanīja Emīla tēvs Artūrs Mangulis. Emīls sapņo dziedāt kā Elvis Preslijs. Brīvajā laikā viņš nodarbojas ar pludmales volejbolu un ķer zivis. Emīls spēlē klavieres un sitamos instrumentus. Bet jau šo svētdien, mēs Emīlu iepazīsim arī LNT muzikālajā šovā «Dziedošās ģimenes», kur viņš uzstāsies kopā ar mammu, tēti un māsu.
  • Kristapam Šerpam ir 11 gadi. Viņš spēlē klavieres un aizraujas ar datorspēlēm. Kristaps lepojas ar lieliskiem panākumiem skolā un Mūzikas skolā. Viņš sapņo uzstāties kopā ar Enrike Iglesias. Viņam ļoti patīk dziedāt un izmēģināt viss ko jaunu!

Kā puišiem veicās starptautiskajā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā «Bērnu Jaunais vilnis 2010» - skaties un uzzini jau šīs nedēļas nogalē telekanālā TV5 un drīzumā arī LNT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu