«Panorāma» sāk jaunu sižetu sēriju «Šeit ir darbs!»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar piektdienu, 13. martu, ziņu raidījums «Panorāma» uzsācis jaunu sižetu sēriju «Šeit ir darbs!». Sižetu veidošanas gaitā tiks uzrunāti tie, kuri šajā ekonomiski smagajā laikā spēj piedāvāt jebkādu darbu – vai tas būtu darbs siltumnīcu kompleksā vien vasaras mēnešos, vai arī pastāvīgs darbs topošā izklaides centrā. Turklāt šie sižeti nekādā gadījumā nebūs tikai kā darba sludinājumu dēlis! Tie lieliski atspoguļos ražošanas praksi, un, iespējams, aktīvai rīcībai iedvesmos arī citus ražotājus. Proti, sižetos centīsimies parādīt, kā, atrodot jaunu tirgus nišu un stratēģiski pielāgojoties, iespējams ne tikai turpināt pastāvēt, bet arī veiksmīgi darboties un attīstīties,» jaunās rubrikas ideju akcentē ziņu dienesta žurnāliste Aija Kinca.

Sižetu sērija «Šeit ir darbs!» būs ļoti noderīga arī darba meklētājiem, jo darba devēji te neskoposies ar noslēpumiem, pēc kādiem principiem viņi izvēlas darbiniekus, kam pievērš uzmanību, lasot CV, un ko ņem vērā darba intervijās.

Sērijas «Šeit ir darbs!” pirmajā sižetā Aija Kinca devās uz uzņēmumu «Lady Taxi», lai skatītājiem pavēstītu, ka te darbu var atrast godīgas un pozitīvi domājošas autovadītājas.

«Ja kaut viens izmisis cilvēks, kurš patlaban ir bezdarbnieks, pateicoties šiem sižetiem, atradīs sev darbu, «Panorāma» būs gandarīta par paveikto. Tāpat mēs ticam, ka šī būs lieliska iespēja arī darba devējiem, kuri ļoti lielai auditorijai varēs pavēstīt, kādi darbinieki tiek meklēti, un ar mūsu palīdzību atrast vislabākos,» uzsver Aija Kinca.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu