«UgunsGrēka» aktieri mācās dejot pie Ievas Kemleres

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Seriāla «UgunsGrēks» jaunā sezona sākusies ar ne mazums pārsteigumiem un jaunumiem, viesnīcā uzradušies arī jauni varoņi un to dzīvesstāsti. Jaunpienācēju vidū ir Solveigas meita Kitija (Anna Šteina) un viņas sens draugs un dejotājs Česlavs (Uldis Anže), Ieviņas aukle Elizabete (Maija Doveika) un žurnāliste (Inese Ramute).

Interesanto duetu - Kitiju un Česlavu, saista sena draudzība un ilgi gadi kā pārim deju laukumā. Lai abi aktieri spētu iejusties tēlā, viņi apguva deju soļus pie «Dejo ar Zvaigzni» uzvarētājas Ievas Kemleres. Sekojiet «UgunsGrēkam» darba dienās 20.20 un uzziniet, kādi piedzīvojumi sarūpēti jaunajiem varoņiem.

Mācās dejot pie Ievas Kemleres:

Jaunā TV3 seriāla «UgunsGrēks» sezona pārsteigusi ne vienu vien skatītāju, tā sākusies ar pārmaiņām, viesnīcā ieradušies jauni varoņi ar saviem dzīvesstāstiem. Divi no jaunpienācējiem ir Solveigas meita Kitija, kuru atveido Anna Šteina, un Ulda Anžes atveidotais Česlavs, kuru ar Kitiju saista 20 gadu pazīšanās, no kuriem 15 aizvadīti kopā dejojot. Lai A.Šteina un U.Anže varētu labāk iejusties tēlos, viņi pie TV3 šova «Dejo ar Zvaigzni» uzvarētājas Ievas Kemleres apguva salas deju soļus. To, kā I.Kemleres vadītās nodarbības palīdzējušas aktieriem lomām, varēsiet redzēt, sekojot seriālam UgunsGrēks!

Deja vieno!

Česlavs ir deju skolotājs, deja ir viņa aizraušanās, reizē spēks un vājums, tā no hobija kļuvusi par nau-das pelnīšanas veidu un neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Tā ir lieta, kas viņam patiesi patīk, varbūt pat vairāk nekā nauda. Dejot sācis jau bērnībā un kamēr citi puišeļi kāvušies un trenējušies dažādos sporta veidos, Česlavs dejojis. Tas licis pārējiem bērniem uzskatīt viņu par gļēvuli un mīkstmiesi. Tomēr Česlavs apņēmies pierādīt pretējo - dejošana ir īsta vīrieša cienīga nodarbošanās, ar dejas palīdzību var pelnīt, ar dejas palīdzību var iegūt sievietes... Vēlākos gados Česlavs kļuva par profesionālu dejotāju, bet pēc tam dažādu apstākļu spiests pameta lielo sportu un izveidoja savu deju studiju, vadīja to, pats strādājot par deju skolotāju. Tā turpināja līdz brīdim, kad saprata - šī nodarbošanās nav rentabla.

Kitija ir Solveigas meita - spilgta, seksīga, azartiska, pārliecināta par sevi un savu taisnību, raksturojama kā ekstraverta un uzņēmīga. Ja ir kāda lieta, ko Kitijai nepatīk atcerēties, tā ir viņas bērnība - savu tēvu nekad nav redzējusi, mātei vienmēr šķitis, ka Kitija nav izdevusies. Viņai visu bērnību bijis jāklausās, ka viņa nav pietiekami skaista, gudra, apsviedīga... Tālākās dzīves gaitās vēro-jama Kitijas apņēmība pierādīt pretējo un panākt to visiem iespējamiem līdzekļiem! Saskanīgs duets ar Česlavu, lai gan Kitija aci uzlikusi pavisam citam vīrietim, daudz izdevīgākam..

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu