Tirdzniecībā – biļetes uz «Arsenāla» seansiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No šodienas, 7. septembra, visās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās, kā arīdzan internetā «bilesuserviss.lv iespējams iegādāties biļetes uz Starptautiskā kino foruma «Arsenāla filmu seansiem. Biļešu cenas – 2,50 un 3,50, studentiem un pensionāriem – 2,00 un 2,50 lati.

Vēl joprojām iespējams iegādāties abonementus, kas «Arsenāla» filmas ļaus apmeklēt par krietni lētāku samaksu. Līdz 12. septembrim «Arsenāla» abonementi uz 5 filmām maksās 10 latus, uz 10 filmām – 19 latus. «Dienas lasītāju kluba biedriem» cena ir vēl draudzīgāka – 9 un 17,10 lati. Arī abonementus iespējams iegādāties «Biļešu Servisa» kasēs visā Latvijā, kā arī internetā. Abonementus pret biļetēm varēs apmainīt no 17. septembra kino «Rīga» telpās.

abonementus varēs pret biļetēm apmainīt sākot no 17. septembra kino Rīga telpāsVisa informācija par filmām un seansiem – «arsenals.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu