Atkal Lūriņa un arī Kivičs - tapis jauns seriāls - «Jā, boss»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

No 1.februāra televīzijas kanālā «TV5» un «MUZ - TV Baltija» būs skatāms režisora Pāvela Gumennikova veidots seriāls «Jā, boss», savukārt no februāra beigām televīzijas seriālu būs iespējams skatīties arī «draugiem.tv» internettelevīzijā.

Kā aģentūru LETA informēja režisora asistente Lāsma Graudiņa, seriāls «Jā, boss» nav radīts kā televīzijas pasūtījums, tādēļ nav piesaistīts nevienai televīzijai. Laika gaitā seriālu plānots izrādīt arī pārējās Baltijas valstīs un Krievijā, tādēļ lielākoties seriālā tiek izmantota krievu valoda.

Materiāls filmēts dažādās Rīgas vietās, ofisos, dzīvokļos, viesnīcās, restorānos, atpūtas kompleksos, kā arī Rīgas ielās un parkos.

Seriāla ideja radās pirms gada, kad idejas autors Vlads Kovaļovs veidoja augstskolai nepieciešamo mājasdarbu un radīja skeču par netaisnīgu darba interviju. Ideja izauga un tapa deviņu sēriju scenārijs.

Seriāla stāsts ir par jaunu puisi Alekseju, kurš, lai gan ir pabeidzis augstskolu ar zelta medaļu, ilglaicīgi nespēj atrast darbu kā jurists, jo visiem darba devējiem nepieciešama pieredze. Viņa draudzene Kristīne, kura studē biznesu, lai spētu nomaksāt abu rēķinus un daļu no mācību maksas, ir spiesta strādāt par dejotāju klubā. Savukārt jaunietim Maksam ir paveicies, jo viņa tēvs ir ietekmīgs uzņēmējs, kurš jaunieti nodrošinājis ar visu dzīvē nepieciešamo, bet Maksa draudzene Alīna ir koķete, kas puišus maina kā cimdus. Viņa strādā kopā ar Kristīni klubā par bārmeni. Šo četru draugu dzīve mainās, kad Aleksejs saņem mantojumā juristu konsultāciju ofisu.

Seriālā filmējušies tādi aktieri kā Dita Lūriņa, Ieva Pļavniece, Rihards Lepers, Dārta Danēviča, Gints Danne, Mārtiņš Počs, Anete Krasovska un citi kopā ar topošajiem jaunajiem aktieriem, kas atveido seriālā galvenās lomas - Vladu Kovaļovu, Leldi Podnieci, Natāliju Živecu, Maksimu Buselu un Vitāliju Bogdanovu.

Seriālā filmējušies arī mūziķi Andris Kivičs un grupas «re:public» solists Jānis Rībens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu