Parisa Hiltone tiek pie trim «Zelta avenēm»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdienas vakarā Losandželosā tika paziņoti ikgadējās balvas «Zelta avene» ieguvēji, ziņo «Associated Press».

Šo balvu piešķir par apšaubāmākajiem sasniegumiem kinematogrāfijā. Tradicionāli «Zelta avenes» laureāti tiek paziņoti dienu pirms «Oskaru» pasniegšanas ceremonijas.

Par 2009. gada sliktāko filmu nosaukta «Seksa guru». Komiķis Maiks Maijerss, kas šajā filmā tēlo galveno lomu un ir scenārija līdzautors, arī izpelnījies divas «Zelta avenes» atbilstošajās nominācijās.

Pie trim balvām par apšaubāmu darbošanos kino tikusi Parisa Hiltone. Ar «Zelta aveni» «novērtēts» galvenās varones tēlojums filmā «Skaistule un briesmonis» («The Hottie and the Nottie») un otrā plāna loma «Ģenētiskajā operā» («Repo! The Genetic Opera»). Papildus šiem nopelniem par darbu filmā «Skaistule un briesmonis» Parisa ieguvusi «Zelta aveni» arī nominācijā «Sliktākais ekrāna pāris».

Par sliktāko aktieri atzīts Pīrss Brosnans ar savu tēlojumu mūziklā «Mamma Mia!». Sliktākā režisora nosaukumu nopelnījis Uve Bolls, kā trīs režisētās filmas bija nominētas 2009. gada «Zelta avenes» balvām. Tāpat šim režisoram tika piešķirta «goda» balva par mūža ieguldījumu nozarē.

«Indiana Džonss un Kristāla galvaskausa karaliste» nopelnīja «sliktākā prīkvela, sīkvela vai rimeika» titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu