LNT piedalīsies un tiešraidē rādīs «Nordea Rīgas maratonu»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Saviļņojums, vienotība un kopā būšanas prieks – LNT komanda aicina – izbaudīsim šo emociju gammu kopā «Nordea Rīgas maratonā» 23. maijā!

LNT komanda – Ģirts Timrots, Kristaps Tālbergs, Lauris Lizbovskis, Edgars Barbaks, Inese Supe, Ilze Dobele un vēl citi 50 LNT darbinieki aicina ikvienu piedalīties «Nordea Rīgas maratonā». Pieteikšanās maratonam ilgst vēl tikai līdz 19. maijam. Šobrīd jau ir pieteikušies 9776 maratona dalībnieki!

LNT komandas pārstāvji piedalīsies visās 4 «Nordea Rīgas maratona» distancēs. Šobrīd, LNT komandas dalībnieki aktīvi gatavojās un trenējas maratonam gan individuālajos, gan kopīgos treniņos.

Maratona norisei 23. maijā, svētdien, varēs sekot līdzi arī LNT kanāla tiešraidē jau no plkst. 8.50, kuru vadīs Ģirts Timrots un Elīna Doļģe. Tiešraidē rādīsim, kā notiek iesildīšanās skrējienam, organizatoru uzrunas un intervijas ar dalībniekiem pirms starta, kā arī redzēsim maratona startu. Bet vakarā plkst. 20.15 rādīsim dienas spilgtāko notikumu apskatu – labākos momentus visas dienas garumā, intervijas ar maratona dalībniekiem un organizatoriem, būs arī ieteikumi, ko darīt pēc maratona skrējiena, spilgtākie tērpi un kuriozi, kā arī iespēja sevi ieraudzīt TV ekrānos, ja vien būsi piedalījies maratonā!

Jau maratona priekšvakarā, sestdien, plkst. 16.55 LNT kanālā īpašu noskaņu skrējienam radīs dokumentālā filma «Maratona gars». Ir dažādi iegansti, kādēļ cilvēki uzsāk treniņus, lai skrietu maratonu. Bet visi vienbalsīgi atzīst, ka skriešana viņiem sagādā gandarījumu. Maratons ir fizisks un garīgs izaicinājums, kas sniedz neaizmirstamas emocijas un pat maina cilvēka dzīvi. Noskriet maratonu ir ārkārtīgi grūti, bet ne neiespējami!

Tiekamies «Nordea Rīgas Maratonā» 23. maijā kopīgā maratona skrējienā vai tiešraidēs LNT kanālā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu