LTV 1 ēterā atgriežas raidījums «Skats no malas»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 17. augusta LTV 1 ēterā atkal atgriežas «Skats no malas» — Kārļa Streipa vadītais iknedēļas diskusiju raidījums par aktuālākajām tēmām sabiedrībā.

Divas pirmdienas pēc kārtas (17. un 24. augustā) raidījums būs skatāms plkst. 19.00, bet no 31. augusta tas ēterā atgriezīsies ierastajā laikā — plkst. 19.30.

Jaunajā sezonā jau labi zināmajai ekspertu komandai piepulcēsies žurnāla «Klubs» galvenais redaktors Juris Šleiers. Viņu redzēsim jau 24. augusta raidījumā.

Atgādinām, ka ik nedēļu kopā ar raidījuma «Skats no malas» vadītāju Kārli Streipu studijā ir trīs žurnālisti eksperti, kas pārstāv visdažādākos medijus: Sallija Benfelde, Vladimirs Čepurovs, Romāns Meļņiks, Alla Petropavlovska, Ieva Biķe, Sandris Metuzāls, Anita Daukšte, Ainārs Dimants, Aidis Tomsons, Māris Antoņēvičs, Askolds Rodins, Ingus Bērziņš, Rita Ruduša un Aleksandra Gluhiha.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu