Pēc vēlēšanām LTV būs jauna spēle «Es varu būt premjerministrs»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Nedēļu pēc vēlēšanām 10. oktobrī un 17. oktobrī Latvijas Televīzija (LTV) piedāvās skatītājiem televīzijas spēli «Es varu būt premjerministrs», kurā aicinās jaunus cilvēkus pierādīt savas spējas kļūt par nākamajiem premjerministriem.

Kā informē LTV, jaunajā spēlē meklēs jaunus līderus un talantus, aktīvi domājošu paaudzi, kuri ir gatavi cīnīties un aizstāvēt savu viedokli par dažādām sabiedrības pārvaldes un starptautiskām tēmām, kuriem ir jaunas neordināras idejas Latvijas attīstībai un kuri nākotnē būtu gatavi veidot politiku.

Raidījuma cikla mērķis ir mainīt Latviju, izmantojot jauniešu potenciālu, izglītību un ambīcijas, kā arī atjaunot jauniešu interesi par sabiedrības pārvaldi, teikts LTV paziņojumā.

TV raidījums «Es varu būt premjerministrs» ir licencēts un veidots sadarbībā ar Kanādas sabiedrisko televīziju «Canada Broadcasting Corporation» (CBC). Šī formāta raidījumi guvuši plašu popularitāti un augstus televīzijas reitingus Kanādā, Bulgārijā, Lielbritānijā un Vācijā.

Spēli Latvijā producē Jaunās demokrātijas centrs un filmu studija «Mistrusmedia» sadarbībā ar LTV.

Par spēles dalībnieku var kļūt ikviens Latvijas iedzīvotājs vecumā no 18 līdz 30 gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu