Animācijas filmai «Veterinārārsts» pasniegs balvu Briselē

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Animācijas filma «Veterinārārsts» nupat ieguvusi skatītāju žūrijas balvu Eiropas filmu skatē «Mana Eiropa», kas pēc nedēļas tiks pasniegta Briselē.

Filmu skate «Mana Eiropa» norisinājās jau trešo gadu pēc kārtas, un tās laikā filmas, arī «Veterinārārsts», apceļojušas divdesmit dažādas Eiropas vietas — bijušas Spānijā, Grieķijā, Vācijā, Ungārijā un citās valstīs. Skates laikā filmas tiek rādītas gan kinoteātros, gan universitātēs, jauniešu organizācijās un kultūras iestādēs. Šīs skates mērķis ir iepazīstināt eiropiešus ar Eiropā ražotām filmām, kas skar tādas svarīgas tēmas kā cilvēktiesības, integrāciju un dzīvi Eiropā, kā arī vides problēmas un to risinājumus.

Filmu studijā RIJA veidotā Signes Baumanes īsfilma «Veterinārārsts» projektā «Mana Eiropa» ieguva skatītāju balvu, kas tiks pasniegta nākamsestdien Briselē, kur norisināsies šā projekta noslēguma skate, uz kuru ir aicināta arī filmas režisore.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu