Būs «Blēras raganas» turpinājums?

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Blēras raganas» režisori Deniels Miriks un Eduardo Sančezs, satraukti par klasisko šausmu filmu «Piektdiena, 13.» un «Šausmas Gobu ielā» jaunajām ekranizācijām, intervijā «RottenTomatoes» runājuši par iespēju veidot sava «garabērna» turpinājumu vai prīkvelu.

Oriģinālā «Blēras ragana» uz ekrāniem iznāca 1999. gadā, tā tika veidota dokumentālajā žanrā un stāstīja par trim studentiem kinematogrāfistiem, kas uzņem kursa darbu par Blēras raganu. Visi trīs mistiski pazūd tajos pašos mežos, kur, pēc nostāstiem, mitinājusies burve. Pēcāk cilvēki atrod vien videokaseti ar safilmēto materiālu, kuru skatītājs arī redz filmā. Filma ne tikai pārliecinoši uzdzina šausmu drebuļus, bet izrādījās arī komerciāli ļoti veiksmīga. Par 60 tūkstošiem dolāru uzņemtā filma iekasēja 240 miljonus dolāru visā pasaulē.

2000. gadā tika izlaists turpinājums, par kuru labāk nerunāt, kaut oriģināla autori tajā nepiedalījās. Tomēr pēc 10 gadu pārtraukuma par turpinājumu sākuši domāt arī viņi, un šādas tādas idejas jau esot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu